Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Iulia Vântur, luată la rost de prietena ei din copilărie. Liliana Bordeianu „a dat din casă” tot!

Iulia Vântur a avut parte de un moment complet neașteptat, atunci când a auzit că pe scena iUmor, sezonul 13, urmează să urce prietena ei din copilărie, Liliana Bordeianu, care a venit pregătită cu un roast ca la carte. Iată ce a povestit despre Iulia!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Iulia Vântur, luată la rost de prietena ei din copilărie. Liliana Bordeianu „a dat din casă” tot! Galerie
Iulia Vântur, luată la rost de prietena ei din copilărie. Liliana Bordeianu „a dat din casă” tot! | Antena 1/iUmor

Iulia Vântur a trăit clipe emoționante în ediția a treia de iUmor din sezonul 13, după ce Liliana Bordeianu, prietena ei din copilărie, a acceptat să urce pe scenă și să o ia la „roast”. Când i-a auzit numele, Iulia a rămas complet surprinsă.

Liliana Bordeianu, roast cu de toate pe scena iUmor, sezonul 13

Cele două sunt prietene de când aveau 3, respectiv 4 ani și au explicat că sunt ca două surori. Liliana și Iulia au crescut împreună, astfel că cine să o cunoască mai bine pe artistă pentru un moment inedit de roast?!

Iulia Vântur a explicat la testimoniale că nu s-a așteptat nicio secundă, deoarece știa că Lili, așa cum o alintă ea, este destul de emotivă. Invitata și-a început însă numărul în forță, cu detalii din copilăria celor două. Apoi, a glumlt pe seama relației Iuliei cu Marius Moga.

„Am copilărit împreună la Iași, ne plăcea să ne jucăm de-a prințesele. Ei încă îi mai place. Voiam să ne găsim prințul. Între timp, eu l-am găsit, am și divorțat. Iulia încă îl mai caută. Draga mea, hai să găsim un om simplu, de pe la noi.. Bani ai tu, talent ai tu.. El trebuie doar să fie acolo. Cam ca Moga, dar să te poată privi în ochi..”, a zis Liliana Bordeianu.

„Sunt mulți bărbați frumoși în țara noastră. Bendeac e doar o excepție. El nu caută prințese, sărută broaște cu plăcere”, a continuat ea.

Apoi, Liliana a glumit pe seama perioadei în care Iulia Vântur era prezentatoare și se cam bâlbâia.

„Iulia avea talent de mică. Mă obliga toată ziua să mă joc de-a televiziunea. Se mai bâlbâia un pic la început, dar ulterior ăsta a devenit farmecul ei. Când erai la TV, eu credeam că repeți cuvintele din lipsă de emisie. Zic: ăștia vor să dea și reluarea în același timp”, a mai zis prietena Iuliei Vântur.

„Am făcut o carieră din asta”, a completat amuzată și Iulia Vântur.

„Era șmecheră, pleca de acasă în pantaloni, apoi trecea pe la mine, se schimba în fustă scurtă și pleca la școală. A fost mereu o tipă sinceră. Nu avea nimic de ascuns”, a mai glumit Liliana Bordeianu.

La final, prietena Iuliei a dezvăluit că acesteia îi plac atât de tare pufuleții, încât mereu o roagă să îi aducă în India. Liliana i-a adus și de data aceasta un sac plin cu pufuleți, pentru a respecta tradiția. Cele două s-au îmbrățișat, iar Iulia a părut vizibil emoționată de întregul moment.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Cristian Orlanda, moment „interzis minorilor”. A întrecut măsura cu Iulia Vântur... Anca Serea, Ștefana Badiu, Dan Badea, Iulian Tănase şi Tony Baboon, momente savuroase de roast mâine, la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x