Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ben Langley, Omul Balon, i-a surprins pe jurați. A început cu un număr de striptease

Ben Langley s-a prezentat în ediția cu numărul 4 din sezonul 13 iUmor, cu un moment atipic de comedie. Iată ce a pus în scenă!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ben Langley, Omul Balon, i-a surprins pe jurați. A început cu un număr de striptease Galerie
Ben Langley, Omul Balon, i-a surprins pe jurați. A început cu un număr de striptease | iUmor/Antena 1

Ben Langley este un cunoscut comediant în Marea Britanie, țara sa de origine, iar în România a venit pentru prima dată, pentru a participa la iUmor. Concurentul s-a prezentat ca fiind comediant de varietăți, însă nimeni nu anticipa ceea ce a urmat să facă pe scenă.

Ben Langley, Omul Balon de la iUmor, sezonul 13

Prezentatorii Dan Badea și Șerban Copoț păreau că au auzit de comediant, din modul în care au interacționat. Cei doi l-au avertizat în legătură cu engleza lui Mihai Bendeac.

Ben Langley a intrat pe scenă cu o energie debordantă și a început în forță cu un număr de…striptease, însă expresiile sale faciale au făcut deliciul publicului.

Concurentul s-a prezentat îmbrăcat elegant, însă pe dedesubt purta un compleu mov, ca de gimnast, o pereche de pantaloni scurți de culoare roșie și niște șosete cu steagul marii Britanii.

După ce s-a dezbrăcat, Ben Langley a umflat apoi un balon de cauciuc în care și-a ascuns doar capul inițial. Ulterior a început să între, treptat, cu tot corpul.

Jurizare Ben Langley la iUmor, sezonul 13

Jurații au observat entuziasmul și energia concurentului, cu care i-a molipsit și pe cei din sală. Aceștia au punctat însă că numărul a fost destul de scurt. Dialogul purtat apoi cu Ben i-a amuzat pe cei prezenți.

De data aceasta, Mihai a decis, parcă presimțind ce s-a discutat înainte, să vorbească în română.

„Sunt în grevă de limba engleză”, a spus el.

„Mă bucur să vă văd în carne și oase. Sunt familiarizată cu acest gen de număr pentru că am avut în unul din show-urile mele”, i-a spus Delia, care se pare că îl cunoștea pe comediant.

„Care sunt rădăcinile acestui număr? ” a întrebat Cheloo.

Costel a preferat să între în „rolul” lui Mihai și să vorbească el în engleză cu concurentul, stâlcind, intenționat sau nu, destul de multe cuvinte.

„Tu ai învățat engleză de la Bendeac?”, l-au întrebat pe Costel la testimoniale.

„Aveți o relație specială cu balonul? Cum îl cheamă?”, a continuat Costel. „Când sunteți în interiorul lui, ce simțiți?”, a intervenit și Cheloo, spre amuzamenul publicului. Concurentul a dat dovadă de umor și a răspuns întrebărilor.

La final, Mihai a renunțat la grevă și a vorbit în engleză, pierzând pariul. „Este de nesuportat să nu pot vorbi în engleza mea perfectă”, a spus el.

Ben Langley a primit 3 voturi pozitive și doar unul negativ, din partea lui Cheloo. Mihai nu s-a putut abține și a încheiat momentul o glumă „pe subiect”. „Cătălin, de ce ai votat așa, ești balonat?”, i-a spus Mihai Bendeac lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Remus Iosub, un adevărat „bombardier”. Replica dată lui Costel: „Ia lecții, tati”... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Hector Ayala a adus „rețeta” amuzamentului din Mexic. Mihai a făcut o mărturisire neașt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x