Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ioana Luiza a povestit cum a „prins” o cazare la mare cu 50 de lei. Ce a urmat este hilar

Ioana Luiza, invitatul special al ediției cu numărul 4 iUmor, sezonul 13, a inclus în numărul său o întâmplare amuzantă, care a stârnit hohote de râs. Atenție la reclamele de pe Facebook! Iată ce s-a întâmplat!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ioana Luiza a povestit cum a „prins” o cazare la mare cu 50 de lei. Ce a urmat este hilar Galerie
Ioana Luiza a povestit cum a „prins” o cazare la mare cu 50 de lei. Ce a urmat este hilar | iUmor/Antena 1

Ioana Luiza a povestit, printre altele, ce a pățit după ce dat click pe o reclamă de pe rețelele de socializare, care promitea cazare la mare cu doar 50 de lei pe noapte. Iată cum a decurs întreaga ei „aventură” la mare!

Ioana Luiza, invitatul special al ediției cu numărul 4, la iUmor sezonul 13

„O iubesc, îmi place foarte mult comedia ei”, a zis Costel, juratul special al acestei ediții.

„Îmi place de tine de mor”, i-a zis și Mihai Bendeac invitatei, încă de cum a urcat pe scenă.

„Sunt foarte săracă. La o fluctuație ROBOR distanță de a-mi lua hârtie igienică din aia roz. Aia de o înjunghii în suportul ăla, că n-are carton.

Pentru că sunt săracă mi-a picat o reclamă foarte tare. Cazare la Mamaia, 50 de lei. Și am dat repede click. M-am împrumutat de 70 de lei, am făcut rost de două nopți și m-am dus. Numai că nu am citit toată informația.

Cazarea mea era pe bulevardul Mamaia, din Constanța. Am ajuns acolo și m-a așteptat ființa de la recepție cu tricoul suflecat peste burtă, mi-a zâmbit cu doi dinți esențiali lipsă și m-a întrebat: ce zici, ai venit la muncă? A crezut că sunt prostituată..M-am bucurat puțin, n-o să vă mint”, a început Ioana Luiza numărul.

Apoi a început să descrie „locația”. „Nu știu cum să vă descriu cât de jegos era acolo, la 50 de lei pe noapte. Am intrat și m-a lovit un miros de clor și de dezamăgire. Era un mucegai pe pereți care devenise penicilină. Cumva, pentru clienții lor, ajută.

Am zis: eh, lasă, că am venit să mă duc pe plajă. Pe net scria că hotelul e la 500 de metri de plajă. Cum sunt toate apartamentele din București lângă metrou, așa am plecat și eu la plajă. Dacă plecam de aici, ajungeam mai repede, pe jos”, a continuat Ioana Luiza.

Invitata a povestit apoi despre experiența de pe plajă, glumind și pe marginea nudismului.

„M-a luat o anxietate. Nu voiam să mă dezbrac în public. Până când am văzut publicul și m-am relaxat. Știți ce fac bunicile pe plajă? Topless. Femei care ultima oară au făcut sex gândindu-se la tablouri cu Regele Mihai. Nici bunicuții nu erau ok. În fața mea, un domn la 137 de ani în chiloți de culoarea pielii. Părea că ieșea un șnur, sper că era șnur”, a mai spus ea.

Ioana Luiza a mai glumit și pe seama faptului că erau și copii dezbrăcați pe plajă, dar și că și-a cumpărat porumb care era adus într-o găleată de lavabil pentru vânzare. „Ăsta e nivelul meu de stimă de sine, mănânc din găleată”, a mai zis ea.

La finalul momentului, Delia, Costel și Mihai Bendeac s-au ridicat în picioare în semn de apreciere. „Pot să recunosc că a fost bună ca stand-upperiță”, a zis și Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Anca Serea, Ștefana Badiu, Dan Badea, Iulian Tănase şi Tony Baboon, momente savuroase de roast mâine, la iUmor... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare. Declarația făcută Deliei întrece orice imagin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x