Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Andrei Garici a adus energia în platou. Glume despre Michael Jackson și educație sexuală

Andrei Garici, unul dintre invitații speciali ei ediției cu numărul 6 a sezonului 13 iUmor, a reușit să aducă o energie bună în platou și să stârnească hohote de râs. Iată momentul umoristic!

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Andrei Garici a adus energia în platou. Glume despre Michael Jackson și educație sexuală Galerie
Andrei Garici a adus energia în platoul iUmor | Antena 1/iUmor

Andrei Garici a intrat pe scenă dansând pe o melodie de-a lui Michael Jackson, plin de energie și entuziasm. Apoi, invitatul special și-a construit numărul în jurul acestei idei, cu mici momente în care a inserat și câteva povești de familie.

Andrei Garici a adus voia bună în platou cu numărul său de stand-up, la iUmor sezonul 13

„De ce am intrat eu pe Michael Jackson? Pentru că, nu știu dacă ați observat, nici n-a murit bine de 13 ani și am cam uitat despre el…(..) A fost primul artist de renume mondial care a venit în România și a susținut un concert cum trebuie. (..)

La un moment dat a și zburat din mijlocul mulțimii și lumea striga: nu zbura, că ultimul care a zburat din mulțime a murit împușcat la Târgoviște”, a început el numărul.

„L-am rugat pe tata să mă ducă și pe mine la concert și nu m-a dus. Pe vremea aia, tata mă ducea la concertele lui Adrian Enache. Pe vremea aia, ținea concerte cu intrare liberă, nu ca acum, când nu mai ține deloc (..) Nu știți cine e Adrian Enache? E un fel de Elvis din Galați. Nu știți cine e Elvis acum? E un fel de Ștefan Bănică, dar cu hit-uri”, a adăugat Andrei Garici.

Invitatul a mai glumit pe seama faptului că Michael Jackson purta ciorapi albi la pantaloni și pantofi negri. „Păi să îmi pun eu ciorapi albi la pantalon negru și pantofi de piele neagră, ce spune lumea, Costel?”, a întrebat Garici.

„Țăraneeee. Bine că n-ai sandale”, a răspuns juratul.

„Nu, mi-ar fi zis: uite-l și pe moldoveanul ăsta, unde te duci, mă, la sifoane?”, a continuat invitatul.

„Când a murit Michael, eram la mare cu fosta nevastă. Și a venit la mine și îmi zice: n-o să-ți vină să crezi cine a murit. Și eu zic: ei, hai, fă-mi ziua frumoasă. Și ea zice: Cum? A murit Michael. Zic: am crezut că a murit Iliescu. Noi avem mereu așteptarea asta. A murit și Regina. Practic, Iliescu e singur pe pământ”, a mai spus el.

„O să vă las cu chestie. Fiul meu are acum deja 15 ani acum. Adevărul este că generația asta, copiii din ziua de azi, sunt mai deștepți decât credem noi. Era în clasa a 4-a sau a 5-a, eram seara la masă.

În liniștea aia, fiu-miu zice: tati, pot să te întreb ceva? Și eu zic: bineînțeles. Și zice: tata, ce-i ăla sex oral? O întrebare normală pentru un copil care face doar religia la școală. Că dacă făcea educație sexuală nu m-ar fi întrebat. Și zic: excelentă întrebare, mai ales că e și maică-ta aici de față. Și mai ales că nici eu nu mai țin minte ce e...”, a spus el la poanta de final.

„Garici este câștigător iUmor și a fost o surpriză monumentală. Sunt fanul lui. Mi se pare că e unul dintre cei mai buni, naturali și inteligenți stand-up-eri din România”, a zis Cheloo, la finalul numărului.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

O concurentă din Cartea Recordurilor îi va provoca pe juraţii iUmor, în această seară, de la 20:00, la Antena 1... iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Sam Ramsdell deține recordul mondial pentru cea mai mare gură din lume. Ce i-a propus lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x