Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Emilia Popescu, roast emoționant pentru Maia Morgenstern: „N-ai loc să joci nimic de ea”

Actrița Emilia Popescu a acceptat provocarea de a-i face un roast colegei sale Maia Morgenstern, juratul surpriză al ediției cu numărul 6 iUmor, din sezonul 13. Iată momentul emoționant!

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Emilia Popescu, roast emoționant pentru Maia Morgenstern: „N-ai loc să joci nimic de ea” Galerie
Emilia Popescu, roast emoționant pentru Maia Morgenstern | Antena 1/iUmor

Emilia Popescu și Maia Morgenstern se cunosc încă de pe vremea facultății. Cele două au jucat împreună, iar Emilia Popescu a venit pregătită cu un altfel de „roast”, unul mai „la sentiment”.

Emilia Popescu, roast emoționant pentru Maia Morgenstern, la iUmor sezonul 13

Încă de când i-a auzit numele, Maia Morgenstern s-a entuziasmat. „Ce bine arată asta”, a glumit actrița. Emilia Popescu a dezvăluit că Maia Morgenstern mai are un nume, iar acela este tot „Emilia”, adresându-i-se astfel.

„Emilia Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe. Și mi-ar fi plăcut să joc cu ea într-un spectacol..Stai, apar și eu într-un spectacol, dar, mă rog, n-ai loc să joci nimic de ea…”, a glumit Emilia Popescu.

„Părinții Maiei au fost matematicieni și știm foarte bine că umorul este matematică. Maia are un simț al umorului extrem de personal. Atât de personal, încât îl înțelege doar ea”, a continuat aceasta.

„Am mai fost o dată la voi și v-am spus că nu îmi plac roast-urile. Pentru că nu îmi place să spun lucruri așa…oamenilor care îmi sunt dragi. Așa că vouă o să pot să vi le spun.

Maia este un tsnunami. Dacă nu știți, vă invit la orice piesă în care joacă. Vă întreb: oare câți supraviețuitori sunt după un tsunami? (..) Intră în scenă, ia toată energia, ia toată emoția și la final ia toți banii”, a mai spus actrița.

„Eu am întrebat-o pe Maia cum rezistă la programul ei zilnic. Și ea mi-a răspuns: simplu, eu sunt pe baterii (..) Noi jucăm împreună într-un spectacol și mă bucur foarte mult. Simt că fac un lucru bun, că o să aibă și ea cu ce să se laude”, a mai spus Emilia Popescu.

Nici complimentele nu au lipsit pe întreaga durată a numărului, care a fost un „altfel de roast”.

„Numele tău este atât de cunoscut încât atunci când îl pronunți ai impresia că vorbești despre cineva din familie. Te iubesc, Emilia Maia Morgenstern”, a încheiat Emilia Popescu, iar la final cele două actrițe s-au îmbrățișat.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Teddy Ștefănescu, „fiul” lui Șerban Copoț, număr inedit. A cucerit-o și pe Maia Morgenste... iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Mălina și Ionuț au pus în scenă o piesă în stilul „Stela și Arșinel”. Cum au reacționat j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x