Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Teddy Ștefănescu, „fiul” lui Șerban Copoț, număr inedit. A cucerit-o și pe Maia Morgenstern

Teddy Ștefănescu a urcat pe scena iUmor la doar 17 ani și a reușit să cucerească juriul și publicul, în sezonul 13 al show-ului. Iată momentul!

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Teddy Ștefănescu, „fiul” lui Șerban Copoț, număr inedit. A cucerit-o și pe Maia Morgenstern Galerie
Teddy Ștefănescu, „fiul” lui Șerban Copoț, număr inedit la iUmor | Antena 1/iUmor

Teddy Ștefănescu are 17 ani și este din Botoșani. Încă de cum a urcat pe scenă, prezentatorul Dan Badea a glumit că e fiul lui Șerban Copoț. Cei doi se asemănau fizic, dar au venit și îmbrăcați în costumde asemănătoare.

Teddy a dezvăluit că este un fan iUmor și că a urmărit show-ul încă de la primul sezon, însă abia acum a avut curaj să și participe.

Teddy Ștefănescu, număr inedit de umor în sezonul 13 iUmor

„Deci..pentru început..Dar nu, că e prima data când sunt aici. Deci, fără „pentru început”. Nu, fără „deci”, și-a început el numărul, dorind să pară că s-ar fi încurcat.

„M-am gândit să spun un banc, dar e posibil să îl știți. Și dacă îl știți, ori nu o să râdeți, ori o să râdeți de complezență. Și mie nu prea îmi place..pentru că în primul rând nu știu ce înseamnă”, a continuat el, jucând în continuare cartea „timidului” care se pierde pe scenă.

„Dar ceva am pregătit..adică am un număr. Dacă vreți să notați, 0721…Dar mai bine nu sunați deloc, că nu știu al cui e numărul și dacă nu știu nu răspund. Am răspuns o dată și era greșeală….Adică o greșeală din partea mea, că era fosta mea iubită și mi-a zis: ce faci, băi prostule?”, a mai glumit el.

Jurații și publicul s-au lăsat cuceriți de momentul lui artistic, mai ales că Teddy a venit cu o idee inedită de moment, făcând să pară ca nu ar fi avut pregătit un număr în sine.

„Dacă tot sunt aici, vreau să fac ceva genial. Mă gândesc la un text comic….m-am gândit. (..) Trec cele 7 minute în care trebuie să fac glumele și nu apuc să fac nimic și parcă văd ca iar nu ajung în finală, ca în fiecare sezon. Că n-am mai fost, de-aia..”, a continuat el.

„Singurul lucru pe care nu l-a zis nimeni niciodată aici e fabula. Fabula, pentru cine nu știe, este o întâmplare amuzantă, care de de cele mai multe ori e cu animale. Și am și eu una cu un animal care nu a semnalizat și a intrat tata în el pe trecerea de pietoni.

Eu am vrut să fac un număr genial, pentru că prietenii mei mi-au zis că sunt amuzant. Dar nu știu de unde le-a venit chestia asta, că eu n-am prieteni..

Știu că au trecut deja 6 minute și dacă mai aveți răbdare un minut am terminat”, a mai zis el, iar apoi a ieșit de pe scenă, doar ca să între înapoi și să iasă pe partea cealaltă.

Teddy s-a legat astfel de o replică de-a lui Mihai Bendeac, care a zis cândva că ar fi genial ca un concurent să intre pe o parte a scenei și să iasă pe cealaltă fără să facă nimic concret.

Jurizare Teddy Ștefănescu la iUmor sezonul 13

„Teddy, ai fost genial. A fost un moment foarte fain, cu un personaj adorabil”, i-a spus Costel.

Jurații s-au amuzant și pe seama vârstei concurentului.

„Domnule nano-Mălăele, spune-ne despre idee, cum a venit?”, a întrebat Cheloo, iar așa au aflat că tânărul face și teatru.

Cheloo i-a pus apoi o întrebare încuietoare concurentului. „Cătălin îmi dă impresia că e un sălbatic care a stat în pădure până să vină la filmări”, a glumit Costel la testimoniale.

„A fost reconfortant. A fost o gură de aer proaspăt. Umor de bună calitate. Bravo!”, i-a spus și Maia Morgenstern, juratul surpriză al acestei ediții.

„Ai fost adorabil”, a replicat și Delia.

„Eu vreau să zic că mie nu mi-a plăcut”, a mai ținut Cheloo să precizeze.

„Dacă nici acum nu plângi..la numărul fiului tău”, i-a mai spus Dan Badea lui Șerban Copoț.

La finalul jurizării, Teddy a primit 3 voturi pozitive și unul negativ, din partea lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Iulian Lungu i-a certat pe jurați că nu au râs la numărul său. Gestul de la final i-a uim... iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Emilia Popescu, roast emoționant pentru Maia Morgenstern: „N-ai loc să joci nimic de ea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x