Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Varză, glume despre obiceiurile românești. Prin ce a trecut după ce tatăl său a murit

Varză a venit pregătit cu un moment de stand-up comedy care a atins un subiect mai...delicat, însă a știu cum să îl împacheteze astfel încât să facă jurații și publicul râdă, în ediția cu numărul 6 a sezonului 13 iUmor. Iată numărul!

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Varză, glume despre obiceiurile românești. Prin ce a trecut după ce tatăl său a murit Galerie
Varză, glume despre obiceiurile românești. Prin ce a trecut după ce tatăl său a murit | Antena 1/iUmor

Varză, pe numele său real Daniel Ilie, a fost unul dintre invitații speciali ai ediției cu numărul 6 a sezonului 13 iUmor. Comediantul a vorbit despre „pățaniile” prin care a trecut, odată cu moartea tatălui său.

Varză, număr de stand-up despre obiceiurile românești, la iUmor sezonul 13

Încă de cum a urcat pe scenă, Varză a explicat puțin ce tip de subiect urmează să dezvolte.

„Am împlinit vârsta de 54 de ani. A venit momentul să schimb stilul de glume, să las deoparte toate tâmpeniile. Voi vorbi despre moarte, preoți și pomeni.

De ce vă spun asta..Pentru că în 2020, anul pandemiei, tata a plecat. Nu e trist, pentru că era mai nebun ca mine, deci sunt sigur ca e pe aici prin sală”, a început el numărul.

„Să vă spun cum s-a întâmplat. Eram acasă și mă cheamă mama și zice: tata nu mai respiră. Zic: Aoleu. El era de foarte mulți ani la pat. Mă uit, sun la 112 zic: a murit tata. Aia mă întreabă: cum? Zic: nu știu, doamnă, trimiteți un echipaj să vedem. Vine echipajul.

Se auzise în perioada aia că se dă 5000 de euro dacă declari că e mort de Covid. Auzisem și eu. Zic: mi-o lăsa tata ceva bani acum….Le-am zis că tușea, dar nimic nu mi-au dat. M-a costat 5000 de lei înmormântarea pe mine..”, a continuat comediantul.

Varză a mai povestit cum și-a îmbrăcat un prieten în gropar pentru a putea participa la înmormântare, deoarece pe atunci, în timpul restricțiilor pandemice, nu aveau voie decât 8 persoane la capelă. Apoi, a făcut glume cu persoanele prezente, în stilul său caracteristic, deși se afla la un priveghi.

„La tata se râdea, a fost un om vesel. Pe seara a mai venit o doamnă. Mă rog, fostă doamnă, că era moartă. Și a pus-o lângă tata. O femeie tot plângea de zor lângă ea. Zic să o mai ajut pe doamnă să iasă din starea asta. M-am dus la ea: doamnă, rămâne aici la noapte? E nasol, tata a fost golan, până mâine e gravidă. Să mă omoare rudele ei, m-au scos afară”, a mai spus invitatul special.

Varză a continuat șirul poveștilor cu și despre înmormântare, iar spre final a dezvăluit cum firma care s-a ocupat de crucea tatălui său i-a greșit numele răposatului, iar acum pe mormântul părintelui său scrie numele unui străin.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Les Freres Colle, număr umoristic muzical. Cum a ajuns Maia Morgenstern cu o tobă pe cap... Teddy Ştefănescu s-a calificat direct în finala iUmor 13. Concurentul a cucerit jurații și publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x