Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Doru Nicuț a readus veselia în platou: „Ești concurent? Credeam că ești invitat special”

Doru Nicuț a revenit la iUmor, sezonul 13, aducând veselia în platou în cadrul ediției cu numărul 5 a show-ului. Momentul său i-a cucerit pe 3 dintre jurați, însă nu prea l-a convins pe Florin Călinescu. Iată motivul!

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Doru Nicuț a readus veselia în platou: „Ești concurent? Credeam că ești invitat special” Galerie
Doru Nicuț a readus veselia în platou | iUmor/Antena 1

Doru Nicuț lucrează la un penitenciar de maximă siguranță din Craiova. Concurentul a mai participat la iUmor, în sezonul 10, iar atunci, după audiții, a ajuns direct în finală. Acum, speră să îi iasă numărul la fel de bine.

Doru Nicuț, glume despre „strategie de război”, la iUmor sezonul 13

Doru Nicuț trebuia sa participe într-o ediție precedentă iUmor, dar filmările s-au încheiat mai devreme în ziua respectivă, din mai multe considerente „dramatice”, așa cum a explicat Mihai Bendeac, fără să ofere însă mai multe detalii. Astfel, concurentul a fost chemat a doua zi.

„Bine v-am regăsit. Frății, șmenarii, peștii, hoții, drogații, toți mă întreabă: după ce ai fost ultima dată la iUmor, am văzut că ai spectacole..Ai făcut și tu ceva bani? Zic da, mi-am ridicat hotelul meu. Și unii pun botul la asta…și continuă să mă întrebe: și, merge bine hotelul tău? Zic da, merge, e plin tot timpul. Eu stau cu chirie că n-am mai găsit camere libere..

N-o duc așa bine cu banii, pentru că altfel nu mai aveam grija facturilor. Mi-a venit factura la gaze și am văzut că începe cu 2, m-au lăsat picioarele și m-am dus direct la sediu. M-am dus la femeia aia de la ghișeu și i-am zis: doamnă, asta e suma mea de plată sau CNP-ul dumneavoastră?”, a glumit Doru Nicuț.

Apoi, concurentul a prezentat o „strategie proprie de război”. „Armata română nu găsește rezerviști, pentri că nu are o strategie. Am venit eu cu un plan bine pus la punct. Se numește „rezerviști pentru România în 4 pași simpli.

Pasul unu: mutați toate casele de pariuri la granița cu Ucraina. O să avem o armată de 2 milioane de rezerviști tineri și puși pe scandal. Pasul doi: nu îi trimite cu tancurile, lasă-i cu BMW-urile lor și o să se întoarcă cu tancurile.

Pasul 3: dă-le 10 rotiri gratis la ruletă și posibilitatea de a face combinații pe front. Pasul 4: nu le spune că îi trimiți la război, spune-le că e UNTOLD-ul. Pasul 5: recrutați numai burlaci, nu bărbați însurați. Eu mi-aș lua la revedere de la nevastă-mea. Și i-aș zice: vezi că mă duc la război. Și ea ar zice: du-te, dar să nu stai mult. Să nu te iei la băut pe front, că știu eu cum sunt rușii..”, a adăugat el.

Doru Nicuț a mai glumit și pe seama bărbaților care au zis că ei n-ar participa la război pentru România.

„Dacă vine inamicul și lasă tancul pe locul tău de parcare….o să te abții tu să nu îi ridici ștergătoarele?”, a spus el.

„Fiecare avem războiul nostru acasă..Eu sunt căsătorit de 14 ani..”, a adăugat concurentul.

Doru Nicuț a mai glumit și pe seama românilor care în concedii aleg să profite de cazări la maximum și să depășească numărul normal de persoane care pot sta într-o cameră.

„Noi (românii n.r) dacă închiriem ceva, nu închiriem la persoană, ci la metru pătrat. Noi vrem să îi ocupăm pe toți. Îți iei cameră cu pat matrimonial cu iubita, dar mai iei o saltea gonflabilă pentru un prieten. E păcat să te dai jos din pat pe mochetă, când poți să calci pe Adrian”, a glumit el.

„În România avem instituții unde la intrare sunt lipite afișe pe care scrie: În această instituție nu se primesc atenții. Și au dreptate, că dacă intri acolo, nici dracu nu te bagă în seamă”, a conchis Doru Nicuț.

Jurizare Doru Nicuț la iUmor sezonul 13

„Ești concurent? Iartă-mă, credeam că ești invitat special”, i-a spus Cheloo. „Am vrut să te întreb dacă ești polițist. Sper să nu ne vedem niciodată la locul tău de muncă”, a continuat el.

„Tu trebuia să fi fost ultimul concurent de ieri, dar cei din echipă ți-au spus că nu o să mai urci pe scenă, deși erai de la 9 dimineața aici. A fost o situație între dramatic și tragic-comic (..) Ai avut foarte mari emoții”, i-a spus Mihai Bendeac.

„Din cauza mea, nu?”, i-a replicat Cheloo lui Mihai, legat de „situația dramatică” de care vorbea. „Să nu mergem chirurgical, domnul Cătălin”, i-a răspuns actorul. Apoi a continuat jurizarea.

„Eu nu știu ce a făcut colegul Cătălin ieri sau ce ai pățit tu. (..) Dacă vrei să faci chestia asta, îți trebuie un alt ritm. Emoția nu are ce căuta în chestia asta. Bunicel, pe ici pe colo. Dar aveam senzația că trebuie să ți-l spună altcineva (textul n.r)”, a spus Florin Călinescu, juratul special al acestei ediții.

La final, Doru Nicuț a primit 3 voturi pozițive și unul singur negativ, din partea lui Florin Călinescu.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Alex Mocanu, stand-up cu „de toate”. „Românii au impresia că totul e o conspirație”... iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Blaze a încercat să facă stand-up, dar accentul l-a încurcat. „N-am înțeles absolut nim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x