Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Axinte, roast acid la adresa lui Radu Pietreanu: „Emisiunea voastră e pe terminate”

Florin Petrescu, alias Axinte de la „Vacanța Mare”, i-a pregătit un moment de roast ca la carte fostului său coleg, Radu Pietreanu. Iată cele mai acide replici, care au făcut deliciul publicului!

axinte la iumor Galerie
Axinte, roast acid la adresa lui Radu Pietreanu: „Emisiunea voastră e pe terminate” | Antena 1/iUmor

Radu Pietreanu și Florin Petrescu au fost colegi în proiectul „Vacanța Mare”, unde cei doi jucau rolul de tată-fiu.

„Am venit să îl iau la roast pe Radu Pietreanu, bunul meu prieten. Nu mă așteptam să fie în juriu.. Locul lui e pe scenă”, a zis invitatul special.

„Axinte” l-a luat la roast pe „Costel” pe scena iUmor, sezonul 13

Axinte a dezvăluit că nu l-a mai văzut de vreo 6 luni pe Radu Pietreanu, astfel că surpriza a fost pe măsură.

„A fost coleg de bancă cu soția mea, Elena Ceaușescu”, și-a început Axinte numărul, imitând vocea lui Nicolae Ceaușescu.

„Radu Pietreanu este cunoscut pentru Vacanța mare, ba chiar imensă, în care este de ani buni încoace. Eu am fost Axinte în acest grup și sunt mândru de asta. Eram prostul grupului, personaj inspirat din viața lui Radu”, a mai spus Florin Petrescu.

„Radu Chitreanu e chitros ca toți oltenii. După Vacanța Mare s-a apropiat mai mult de Dumnezeu, fiind la o distanță de numai 4 ore, dar operația a reușit…”, a adăugat actorul.

„Mă bucur tare că îl văd lângă voi astăzi. Asta înseamnă că și emisiunea voastră e pe terminate. Mă uit la el și e neschimbat, arată ca acum 20 de ani. Asta și poate pentru că arăta bătrân de mic”, a mai spus Axinte.

Axinte i-a luat la roast și pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo

Așa cum era de așteptat, nici ceilalți trei jurați nu au scăpat fără să fie luați la roast. „Mi-a spus că are ce învăța de la voi și că se bucură că e aici. De la Mihai Bendeac învață generozitatea. Mihai are un sistem piramidal prin care, în fiecare seară, îi oferă altei femei un loc unde să doarmă. Apoi la câte două, la câte trei”, a continuat Axinte.

„De la Cheloo a învățat să le arate femeilor că are 20 de cm: o măsoară de două ori”, a mai spus invitatul surpriză.

„De la Delia a prins câteva mișcări de twerk. Bine, le știa de multă vreme că știe să dea din fund ca să își facă loc în showbiz. Ăsta e Radu Pietreanu”, a mai spus Axinte.

„Dacă-ți dădeau bani mai mulți, cumpărai pe cineva să-ți citească textul”, i-a dat replica și Radu Pietreanu, în aplauzele publicului.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Alin Oprea, roast pentru jurați: „Umorul pentru tine e ca muzica lui Cheloo”... iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Mugur Mihăescu, roast „codificat” la adresa societății: „O satiră politică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x