Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Ajun s-a „îmbătat” pe scenă. Radu Pietreanu a servit un moment inedit de comedie

Radu Pietreanu a pregătit pentru gala specială de Crăciun iUmor o idee inedită de scenetă, ce l-a avut drept protagonist pe Moș Ajun, un „văr” mai îndepărat și mai necunoscut al Moșului Crăciun. Se pare că cei doi sunt inamici în viața de zi cu zi, iar disputa dintre ei a prins contur în interpretarea de neegalat a comediantului. 

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Ajun s-a „îmbătat” pe scenă. Radu Pietreanu a servit un moment inedit de comedie Galerie
Radu Pietreanu a citit așa cum numai el știe o scrisoare primită din partea lui Moș Ajun, în Gala de Crăciun iUmor | Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Radu Pietreanu, număr inedit de comedie în Gala de Crăciun iUmor

Moș Ajun nu s-a prezentat personal pe scena iUmor în gala specială de Crăciun, însă a trimis un reprezentant de nădejde, pe Radu Pietreanu. Comediantul s-a folosit de creativitatea sa pentru a pune în scenă o mică piesă de teatru, în cadrul căreia și-a demonstrat din plin talentul actoricesc.

„Am primit o scrisoare foarte interesantă de la Moș Ajun și vreau să v-o citesc”, a anunțat actorul, care a început și cu o porție de autoironie.

„Zice așa: Stimate domnule Pietreanu, vă respect mult deoarece vă cunosc de când eram eu mic. Dacă nu vreți să se știe cât de bătrân sunteți, puteți să trece peste această introducere.

Mă simt nedreptățit de vărul meu, Moș Crăciun, iar dumneavoastră aveți puterea să mă ajutați, deoarece numai dumneavoastră mai faceți spectacole pentru categorii de vârstă care încă mai cred în noi”, a continuat invitatul.

În viziunea lui Radu Pietreanu, Moș Ajun este revoltat că el face toată treaba de Crăciun, însă nu îi sunt recunoscute meritele, actorul clădind un moment inedit pornind de la această idee. Supărat de situație, Moș Ajun s-a consolat în câteva pahare de alcool, iar discursul său a devenit puțin „împleticit” pe parcursul numărului, ca și când acesta se îmbătase din ce în ce mai rău.

„Moș Crăciun ce face? Doar bagă în el. N-ați văzut cât e de gras? Și ce face..se suie pe acoperișuri. Ce ești, măi, tu? Ninja? Și cică își dă drumul pe coș, iarna…când toți oamenii fac focul în sobă. (..)

De ce cu plete, ești rocker? Tunde-te, băi, decent, că ești om bătrân. Auzi expresie: ne dați ori nu ne dați? Normal că toată lumea le dă. Cum ar fi, Costele să-ți zică nevasta: Ne așteaptă mama, mergem sau nu mergem? Poți să zici „nu mergem”?, a fost replica ce a stârnit hohote de râs în sală.

Pe măsură ce aburii alcoolului se întețeau, de la prea multe pahare de vin, „Moș Ajun” a trecut prin mai multe stadii ale beției, fără să mai fie conștient de ce a așternut în scrisoare, iar Radu Pietreanu a reușit să transpună acest lucru extrem de convingător.

„Eu îi pregătesc lui Moș Crăcilă toate alea. Bag jucăriile în fund la reni, țesal gospodinele și spânzur copiii în brad, bag beteala în cârnați. Și el ce face? Ho ho ho. Are renii surzi, vrea să îi oprească și ăia nu aud: Ho! Ho! Ho! Se mai și îmbracă în roșu, zici că e MILFă la agățat”, a continuat Radu Pietreanu să citească „scisoarea lui Moș Ajun”.

Moș Ajun a trecut apoi pe vodcă, iar discursul său a devenit și mai „confuz”: „Fac cozonac de ren, mă pun cu cârnatul pe gospodine, la copii le trag un șut în globulețe”. Vezi în video-ul de mai sus continuarea!

Jurații s-au delectat din plin cu numărul lui Radu Pietreanu. „Momentul a fost impecabil”, a zis Costel.

„Foarte convingător! De unde știe? Nu poți să joci ce nu cunoști”, a punctat și Delia, insinuând că Radu Pietreanu știe să imite foarte bine rolul unui om în stare avansată de ebrietate.

„A studiat mult pentru rolul ăsta. A avut antrenament”, au punctat și prezentatorii emisiunii. „Ne-a trecut prin toate stadiile beției”, a concluzionat și Cheloo.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Șerban Copoț, transformare spectaculoasă în Grinch. Cum l-a „bătut” pe Moș Crăciun... iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Anca Serea are viață grea de sărbători! Cum face economie mămica a șase copii: „M-am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x