Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Crăciun, cel de-al patrulea jurat! Ce cadouri inedite le-a adus colegilor săi

Nu putea lipsi chiar el! Moș Crăciun a fost cel care a deschis gala specială de sărbători iUmor, urcând pe scenă cu tolba plină de cadouri pentru jurații cuminți, dar și cu o mulțime de povești de zis în fața focului. Andreas Petrescu s-a transpus în pielea personajului și a venit și cu o listă adițională, plină de glume. 

Moș Crăciun, cel de-al patrulea jurat iUmor, în gala specială de Crăciun

Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Andreas Petrescu s-a transformat în Moș Crăciun, în Gala specială de Crăciun iUmor

„Am venit să aduc cadourile la copiii ăștia cuminți. Cheloo mai ales”, a zis Moșul înainte de a urca pe scenă.

„Au zis niște fete că..„Moșule ce tânăr ești. E prima oară când vii la mine. Nu te mai las să pleci, noapte de vis alături de tine”. M-a luat Doamna Crăciun că ce e cu fetele? De ce cântă fals?”, a continuat el.

Moșul a glumit pe seama mai multor vedete autohtone, însă nici cele prezente în platoul show-ului nu au făcut notă discordantă.

„Am împlinit anul ăsta 1570 de ani. După legislația din România, și eu și Dan Badea mai avem 2 ani și ieșim la pensie. Acum am mai slăbit, dar făcusem atâta burtă că voiau să mă bage în Academia de Poliție. Ia uite-o pe Deliuța. Eram ca tine, înainte. Îmi plăcea să mănânc. Tu n-ai în brad bomboane, ai medicamente pentru digestie”, a mai zis invitatul special.

Moșul a anunțat apoi că urmează să citească scrisorile primite din partea juraților iUmor, pe care aceștia le-ar fi trimis când erau doar niște copii. „V-am adus cadouri. Să veniți să stați pe genunchii mei. Cheloo primul!”, a anunțat el și mult așteptatul moment al împărțirii de cadouri, alese cu grijă pentru fiecare.

Delia și-ar fi dorit ceva dulce, însă Moșul a avut o altă surpriză. Cântăreața s-a dus pe scenă și l-a îmbrățișat, după care a primit un sac de dormit. „Pentru când merge la munte”, a intervenit Costel. „Nu, e pentru aici”, a punctat Moș Crăciun.

Momentul în care Cheloo a fost invitat pe scenă pentru a-și primit cadoul i-a amuzat pe colegii săi. Și, cum Moșul știe tot, artistul a primit un șevalet, având în vedere că a urmat un liceu de arte. Cheloo a dezvăluit, totuși, că nu a fost tocmai un elev model, iar la un moment dat s-a aflat și pe punctul de a fi exmatriculat.

„Eu cred că am primit ceva ce trebuie să duc acasă la soție”, a glumit Costel, surprins fiind apoi de cadou: un bici! „Să mergi la colindat...”, a explicat Moșul. „Aaa, pentru asta e?”, a zis Costel cu o oarecare dezamăgire în glas.

Ce a urmat a apoi a fost deliciul serii: Costel l-a bătut pe Moșul cu biciul primit cadou, într-o scenă pe care copiii cuminți nu au voie să o vadă! La finalul deschiderii cadourilor, Moșul și-a luat locul la masa jurului, alături de Delia, Costel și Cheloo, pentru o gală cu totul specială.

Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x