Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Ana și Monica Odagiu, personaje de desen animat. Au „înghețat” suflul din sală cu glumele acide

Gala de Poveste iUmor le-a surprins pe surorile Ana și Monica Odagiu într-o ipostază veselă și jovială, în pielea personajelor de desen animat Elsa și Anna, din producția „Frozen”. Cele două „prințese” nu au fost însă deloc blânde și au luat la roast mai multe vedete autohtone.

Ana și Monica Odagiu, personaje de desen animat. Au „înghețat” suflul din sală cu glumele acide

iUmor/Antena1

iUmor a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit - de ce nu - și nepoților!

Ana și Monica Odagiu s-au transformat în personajele principale din Frozen, în Gala Poveștilor din sezonul 13 iUmor

Contrar așteptărilor, până și Cheloo a recunoscut că știe celebrul cântecel „Hai afară la zăpadă”, din coloana sonoră a îndrăgitului desen animat marca Disney, „Frozen”, astfel că nu se putea ca în seara de gală de duminică, 18 decembrie, să lipsească de pe scena iUmor personajele Elsa și Anna, interpretate de surorile Odagiu.

Joviale, vesele, dar și acide totodată, Ana și Monica Odagiu au pregătit un moment comic plin de săgeți, intrând în pielea personajelor de desen animat, într-o variantă mai actuală însă. Cele două s-au înțepat și una pe alta, așa cum fac surorile în viața de zi cu zi, însă nici cei prezenți nu au scăpat de același „tratament”.

„Tare v-aș cânta „Hai afară la zăpadă” dar la cât vă văd de serioși v-aș cânta doar „Hai, afară!”, a început Ana Odagiu numărul, în pielea Elsei. La scurt timp, a urmat o serie de comparații între vedetele autohtone și câteva personaje de poveste.

Dialogul celor două a făcut deliciul publicului: „-Ești rea și enervantă. Ești exact ca ăla care îmbracă cu hainele bunicii” „-Lupul?” „-Nu, Ilona (Brezoianu n.r)”

„-Am adus-o aici ca să îi găsim și ei pe cineva. Dar e și foarte pretențioasă. Când am întrebat-o: Ce fel de bărbat vrei? Ea a zis: Aș vrea să aibă 30 de cm. Zic: nu-i problemă, vorbim cu Dan Badea. (..)

„-Ești ca bărbatul ăla care își ține femeia lângă el doar, doar o ajunge să îl iubească” „-Scărlătescu?” „Nu, Bestia.”

„-Mă, tu o mai știi pe aia de îi plăceau piticii?”„-Antonia?” „-Nu, Albă ca Zăpada.”

Pline de entuziasm, surorile Ana și Monica Odagiu au interacționat și s-au „hârjonit” și cu jurații.„Exact asta ne mai trebuia, să ne angajăm la standul de înghețată și să vină Delia la noi să ne întrebe dacă zăpada are gluten”, au zis ele.

La finalul numărului, cei prezenți au crezut că juratul Costel a făcut o dezvăluire „picantă”. „Eu am fost 3 ani împreună cu una dintre surorile astea minunat.... La facultate la UNATC”, a zis el.

„Ana Odagiu este una dintre cele mai amuzante femei pe care le-am cunoscut vreodată”, a continuat el la testimoniale. Veselia Elsei și a Annei a cam stricat însă dispoziția lui Cheloo, careși-a scos casca atunci când cele două surori se pregăteau să zică un banc: „Băi, voi vorbiți și pentru săptămâna trecută?”

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Cum arată Zmeul Zmeilor din basmele autohtone. Alexandru Vraciu, moment demn de maril... iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Bogdan „Batman” Drăcea e eroul serii! Cum arată viața din București a Omului-Liliac...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x