Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlătescu

Cunoscută pentru replicile sale acide, Doina Teodoru a primit în seara de gală iUmor un personaj „cuminte”, pe care actrița l-a transformat însă așa cum știe cel mai bine. Sub aparența inocenței personajului Cenușăreasa, iubita chef-ului Cătălin Scărlătescu a servit o porție de roast în stilul caractertic, iar „arsurile” nu vor trece de data aceasta nici după miezul nopții.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlătescu Galerie
Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlătescu | iUmor/Antena1

iUmor a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit - de ce nu - și nepoților!

Doina Teodoru a adus-o în scenă pe Cenușăreasa, în Gala de Poveste iUmor, sezonul 13

„E cea mai oropsită dintre prințese”, a glumit actrița despre personajul său. După o recapitulare a poveștii făcută de către jurați și prezentatori în mod involuntar în timpul testimonialelor, a început mult așteptatul moment al Doinei Teodoru.

„Pentru cine nu știe povestea mea, este un fel de 50 Shades of Grey pe înțelesul copiilor. În povestea mea eu sunt legată și maltratată de surori, dar iubită de prinț. În 50 Shades e invers. Morala ambelor povești este că, dacă te împiedici când trebuie ai toate șansele să întâlnești un prinț care să se căsătorească cu tine. În România am văzut că ați aflat toate povestea mea când erați mici”, a glumit ea.

Doina Teodoru nu l-a uitat nici pe fostul jurat Mihai Bendeac: „Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta”, a mai spus invitata.

Actrița și-a ironizat și povestea de dragoste cu juratul de la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu: „Fetițele ascultă în fiecare seară povestea Cenușăreasa și visează că într-o zi o să se mărite cu un prinț bogat. Din păcate, ajung cu un Irinel Columbeanu bătrân, chel și sărac. Sau poate chiar mai rău, ca Doina Teodoru. A crezut că e „șef” pe undeva, pentru că toată lumea îi zicea chef Scărlătescu”.

Jurații au fost la rândul lor luați la roast, iar „arsurile” nu vor trece de data aceasta nici după miezul nopții. „Delia, ție chiar ți s-ar potrivi rolul de prințesă. Nu ai observat că în nicio poveste prințesele nu nasc? Nu fac copii. Doar Reginele nasc”, i-a spus Doina Teodoru Deliei. Apoi au urmat și Costel, dar și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea.

„M-am întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă pantoful de sticlă de potrivea mai multor fete? Până la urmă, nu sunt singura care poartă 36. Exista riscul să îl nimerească și pe Costel. La Delia nu e cazul, că ea poartă doar adidași. (..) Sunt foarte supărată pe voi pentru că mi-ați luat șoriceii, i-ați adus aici la emisiune, i-ați aruncat într-un colț și i-ați lăsat să chițăie fără să îi bage nimeni în seamă. Badea, Copoț, hai acasă!”, a continuat Doina Teodoru, în stilul caracteristic.

Nici vedetele autohtone nu au scăpat de „furia” Cenușăresei: „Toate fetele vor să fie ca mine pentru că în povești se spune că au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Dar nimeni nu arată ce s-a întâmplat, de fapt, după căsătorie. E ca și cum la TV ai arăta povestea lui Reghe cu Anamaria Prodan doar până acum 15 ani, înainte să se căsătorească. Că ce a urmat după e k1. Se zvonise că pentru divorțul ăsta ea s-a antrenat cu Alexa (Dan Alexa n.r) și chiar n-a fost o minciună. Oricum, în cazul lor, el e Cenușăreasa.”

La final, actrița a încheiat cu o „lecție de viață” din partea Cenușăresei. „Fetelor, mai bine vă luați un Pinocchio. Măcar îi crește ceva la fiecare minciună”, a spus ea. Costel a intrat în joc și a strigat: „Cât iei pe curățenie?”, deși Cenușăreasa a fugit din platou la finalul numărului, înainte de miezul nopții.

„Mi-a plăcut foarte mult Cenușăreasa noastră”, a punctat Delia în cadrul testimonialelor, semn că gluma acidă referitoare la copii nu a supărat-o pe jurată.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Bogdan „Batman” Drăcea e eroul serii! Cum arată viața din București a Omului-Liliac... iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Natanticii, show total pe scenă. Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana au probleme conjugal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x