Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Ce vedetă a intrat în pielea Deliei și a zis „răutăți”. Până și Cheloo a fost stânjenit

În seara specială de gală marca iUmor, nici jurații nu au scăpat de celebrele roast-uri! Spiritul efervescent al Deliei a fost prezent la dublu în platoul show-ului, după ce o cunoscută vedetă autohtonă a parodiat-o pe cântăreață. Delia nu s-a așteptat nicio clipă la premiul pe care l-a primit din partea colegilor săi, fiind nominalizată pentru o categorie „deocheată”.

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Ce vedetă a intrat în pielea Deliei și a zis „răutăți”. Până și Cheloo a fost stânjenit Galerie
Iulia Albu s-a transformat în Delia, în Gala Premiilor Muzicale iUmor | Antena 1/iUmor

Concursul iUmor s-a încheiat, marele câștigător a fost adjudecat, însă divertismentul continuă la cote maxime! Ediția specială iUmor de duminică, 11 decembrie 2022, a avut drept temă „Gala Premiilor Muzicale” românești, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au primit cele mai acide roast-uri.

Distracția a atins valori înalte după ce mai multe vedete ale Antenei 1, printre care și câțiva concurenți de la „Te cunosc de undeva”, s-au transpus în pielea personajelor și au pus în scenă momente hilare de imitație și parodie.

Jurații au primit noi provocări, fiind nevoiți să ghicească la ce categorie se încadrează premiul, dar și cine ar putea fi „fericiții” nominalizați. Ajutați de Loredana, juratul surpriză al acestei ediții, Delia, Costel și Cheloo au trăit o experiență unică, fără să scape nici ei, așa cum era de așteptat, de clasicele porții de roast, deja tradiționale pentru formatul emisiunii de umor.

Iulia Albu s-a transformat în Delia și a pregătit un moment de roast, în Gala Premiilor Muzicale iUmor

Ultima, dar nu cea din urmă, a fost categoria „Cele mai elegante picioare”. „Dacă era categoria asta făcută de Cheloo era: „cele mai frumoase picioare în gură”, a punctat Costel. Delia l-a nominalizat în mod direct pe Cheloo, făcându-l pe rapper să se simtă „stânjenit”, așa cum au remarcat colegii săi.

Nominalizările au fost însă: Anda Adam, Inna și... DELIA! „Vă rog frumos să îmi explicați ce înseamnă un picior elegant”, a zis cântăreața. Marea câștigătoare a fost chiar Delia, care a fost însă interpretată de Iulia Albu. Fashion editor-ul s-a îmbrăcat în stilul artistei, aducând și mâncare pe scenă, pentru o imitație „1 la 1.”

„M-am emoționat”, a zis jurata. „Voi v-ați dat seama că ea e eu?”, a întrebat Delia publicul. Iulia Albu a intrat rapid în personaj și a început momentul de roast.

„Ținând cont că picioarele mele au concurat cu picioarele Andei Adam, care și-au deschis singure o pagină de OnlyFans, e ceva, totuși. Au concurat și picioarele Innei. N-am mai văzut așa ceva de când mergea Viorel Lis în pantaloni scurți la plajă.

Mi-am luat un tomberon, am zis să arunc piesele care sună a manea, dar nu pot să arunc tot repertoriul….lui Theo Rose.

Cum a venit Anda Adam și s-a descălțat, pentru că i-a zis Bendeac că are cele mai frumoase degete de la picioare. Când mă văzut, mi s-a făcut brusc poftă de cârnăciori”, a zis Iulia Albu. Ironia situației a făcut ca Delia chiar să mănânce în tot acest timp.

Iulia Albu a adus în discuție și întreaga controversă generată de decizia Deliei de a nu avea copii.

„Eu pot să vorbesc doar despre mine. Cel mai mișto lucru la mine e soră-mea. E foarte talentată, doar că nu prea a avut noroc. Bine, e și vina ei. Eu când am spus că dacă faci copii te încurcă la carieră, exact la ea m-am referit”, a zis Iulia, în timp ce imita râsul Deliei.

„Lumea spune că eu și Loredana semănăm. Nu știu de ce, să nu exagerăm. A făcut mai multe lucruri decât mine în viață. Eu n-am jucat într-un musical și nici nu am făcut filme. Poate ați văzut „A doua cădere a Constantinopolului”, care a fost și prima cădere a ei la pat.

Dar nu despre ea am venit să vorbesc, ci despre artistele care concurează cu mine la frumusețe. Alina Eremia, spre exemplu. Vă amintiți că a fost aici și a fost hipnotizată. Știam de calitățile ei de actriță încă de la La La Band, așa că nu m-am mirat cât de prost a jucat momentul”, a continuat invitata.

„Vă luați de mine că mă tot duc în vacanțe. Și ce dacă mă duc în Maldive..Merg ocolo doar că e numele: mal-DIVE. Dar n-o să mă vedeți la Asia Express, care e un fel de program de vacanță pentru seniorii din televiziune. Una peste alta, sunt cea mai tare artistă și cea mai frumoasă femeie. Nu există nimic peste mine. Foarte rar bărbati-miu..”, a fost replica ce a închis momentul de roast al Iuliei Albu.

La final, Iulia Albu i-a adus Deliei un tort din acadele și Loredanei un buchet de flori. Criticul de modă n-a mai rezistat și a adăugat: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună.”

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Ce vedetă a câștigat la categoria „Cel mai bogat soț”. Eliza Natanticu a făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x