Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Coiotul, cel mai acid roast. I-a „bătut” pe Bănică și Despot: „Călăul din seara asta”

Alin „Coiotul” Dincă, votat drept „Cel mai frumos solist rock” în seara de Gală a Premiilor Muzicale, a prezentat un moment de roast usturător pe scena iUmor. Cum a arătat numărul la care Cheloo s-a ridicat admirativ în picioare.

Alin „Coiotul” Dincă, cel mai acid roast în Gala Premiilor Muzicale iUmor

Antena 1/iUmor

Concursul iUmor s-a încheiat, marele câștigător a fost adjudecat, însă divertismentul continuă la cote maxime! Ediția specială iUmor de duminică, 11 decembrie 2022, a avut drept temă „Gala Premiilor Muzicale” românești, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au primit cele mai acide roast-uri.

Distracția a atins valori înalte după ce mai multe vedete ale Antenei 1, printre care și câțiva concurenți de la „Te cunosc de undeva”, s-au transpus în pielea personajelor și au pus în scenă momente hilare de imitație și parodie.

Jurații au primit noi provocări, fiind nevoiți să ghicească la ce categorie se încadrează premiul, dar și cine ar putea fi „fericiții” nominalizați. Ajutați de Loredana, juratul surpriză al acestei ediții, Delia, Costel și Cheloo au trăit o experiență unică, fără să scape nici ei, așa cum era de așteptat, de clasicele porții de roast, deja tradiționale pentru formatul emisiunii de umor.

Alin „Coiotul” Dincă, „călăul” roast-urilor din seara de Gală a Premiilor Muzicale iUmor

Pentru categoria „Cel mai frumos solist rock”, nominalizările au fost: Adi Despot, Ștefan Bănică, Tudor Chirilă. Cum seara de gală iUmor a fost însă una complet imprevizibilă, marele câștigător a fost, de fapt, un altul! Alin „Coiotul” Dincă, membru al trupei „Trooper”, i-a „bătut” pe cei 3 și a fost desemnat învingător în ciuda nominalizărilor, acesta fiind farmecul galei din 11 decembrie.

Artistul a pregătit un moment de roast usturător, cu zâmbetul pe buze. „Eu am zis că oamenii nu prea mai au gusturi în România. Știu că am o față de recuperator mexican. Dar era normal să câștig, pentru că ceilalți nu se califică. Au fost acolo doi actori și Backing-vocal-ul Deliei.

Dar eu n-am participat, mi-ați aruncat premiul ăsta în brațe fără să îl merit, fix cum l-ați aruncat și pe Costel în juriu. (..) Sunt onorat că mă considerați mai frumos decât Tudor Chirilă, asta nu arată decât că proverbul a e adevărat: trebuie să fii un pic mai frumos decât dracul”, a spus invitatul.

Un schimb de replici între el și juratul Costel, pe seama look-ului comediantului, a stârnit hohote de râs în platou. Vezi în vide-ul de mai sus!

Coiotul i-a luat la bani mărunți pe mai mulți colegi de-ai săi de breaslă din industria rock-ului și nu numai, astfel că pare că nimeni nu a scăpat! Nici măcar prezentatorul Dan Badea, care era pe vremuri „Dj Star.”

„Nu înțeleg cum a reușit Ștefan Bănică să piardă premiul ăsta. (..) Dacă rock-ul ar fi un magazin de materiale de construcții, Bănică ar vinde acolo vată de băț. În muzica rock s-a trăit mereu periculos (..) acum cel mai periculos moment pentru rockeri este când îi bate nea Mărin cu nuiaua prin emisiune. (..)

Bodo de la Proconsul s-a însurat întâi cu fata împăratului (Ioana Băsescu n.r) și acum cântă doar despre Împăratul Împăraților, totul să iasă bani”.

Dan Bittman a avut șansa să aibă o carieră muzicală de excepție, în schimb a ales să meargă pe ultimul drum cu emisiunea „Antitalent”. Să vorbim și despre o legendă vie, Cristi Minculescu. Sau poate trebuia să spun: să vorbim și despre o legendă, Cristi Minculescu. (..) Bere Gratis se aude pe la toate radio-urile și la cum sună muzica lor, cred că era mai potrivit să se numească „Bilete gratis”, a continuat invitatul, în același stil acid.

Coiotul a vorbit și despre istoria rock-ului din România, dar și despre legătura juraților iUmor cu muzica rock, dezvăluind că și Cheloo a cochetat cu acest stil muzical la un moment dat. Delia a fost însă cea mai „înțepată.”

„Delia a avut și ea tangențe cu rock-ul. Însă, fiind o iubitoare de shaorma, a vrut ca și muzica ei să fie tot un amestec cu de toate. Puțin trap, puțin pop, puțină manea, puțină muzică ușoară, puțin rock. Acum vine surpriza! Și Costel a avut legături cu rock-ul. Te alergau rockerii să te bată”, a mai spus Alin Dincă.

„Lumea rock-ului a fost mereu considerată o lume a bărbaților, însă în ultimii ani și-au făcut apariția și o serie de dive: Răzvan Exarhu sau Cristi Hrubaru de la Rock FM”, a continuat invitatul.

Cheloo l-a numit pe Alin „Coiotul” Dincă „călăul” din seara specială de gală iUmor, iar la finalul momentului s-a ridicat în picioare. Artistul nu a părăsit scena fără o ultimă replică de impact: „Respect tinerilor, puștanilor și puștoaicelor care încă se străduiesc să învețe să cânte la un instrument și nu vor să facă muzică de plastic din mouse!”

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Băieții de la „Noaptea Târziu”, roast muzical pentru trupa Akcent. Ce premiu ... iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. WRS și Emilian s-au transformat în Andre și au pus în scenă un moment de nera...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x