Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Radu Pietreanu a făcut „analiză” pe textele lui Cheloo. A ieșit „isterie” în sală

Radu Pietreanu a revenit pe scena iUmor, de această dată în cadrul Galei Premiilor Muzicale, pentru care a pregătit un moment care a ridicat juriul în picioare. Actorul a luat la „analizat” versurile lui Cheloo, după ce rapperul a câștigat un premiu important.

radu pietreanu pe scena iUmor Galerie
Radu Pietreanu a analizat versurile lui Cheloo, în Gala Premiilor Muzicale iUmor | Antena 1/iUmor

Concursul iUmor s-a încheiat, marele câștigător a fost adjudecat, însă divertismentul continuă la cote maxime! Ediția specială iUmor de duminică, 11 decembrie 2022, a avut drept temă „Gala Premiilor Muzicale” românești, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au primit cele mai acide roast-uri.

Distracția a atins valori înalte după ce mai multe vedete ale Antenei 1, printre care și câțiva concurenți de la „Te cunosc de undeva”, s-au transpus în pielea personajelor și au pus în scenă momente hilare de imitație și parodie.

Jurații au primit noi provocări, fiind nevoiți să ghicească la ce categorie se încadrează premiul, dar și cine ar putea fi „fericiții” nominalizați. Ajutați de Loredana, juratul surpriză al acestei ediții, Delia, Costel și Cheloo au trăit o experiență unică, fără să scape nici ei, așa cum era de așteptat, de clasicele porții de roast, deja tradiționale pentru formatul emisiunii de umor.

Radu Pietreanu a făcut „analiză” pe textele lui Cheloo, în Gala Premiilor Muzicale iUmor

La categoria „Cele mai gingașe cuvinte ultlizate într-o melodie”, jurații s-au lăsat duși în eroare și au propus piese și formații cu versuri „cuminți”. Mare le-a fost însă mirarea când au aflat că nominalizările au fost, de fapt: B.U.G MAFIA, La Familia și Paraziții, trupa din care face parte Cheloo. „E evident cine câștigă”, a zis Delia, iar colegii săi au fost de acord.

Marea câștigătoare a fost trupa Paraziții, iar pe scenă a urcat Radu Pietreanu, un comediant apreciat de Cheloo, pentru un moment de roast.

„Am ajuns parazitul de la iUmor. Pe vremea lui Vacanța Mare se spunea că suntem vulgari. Dacă noi nu evitam acele cuvinte, Paraziții nu mai aveau despre ce să cânte. (..) Mi-am dat seama de puritatea versurilor lor. Pe principiul „ce a vrut să spună autorul?”, o să încerc să comentez literar niște versuri din Paraziții”, a glumit Radu Pietreanu, iar comentariile sale, care nu pot fi redate în text, au stârnit amuzamentul publicului. Vezi în video-ul de mai sus!

„Aplauze și pentru mine și pentru domnul Radu Pietreanu” a zis Cheloo, după ce versurile sale au fost „analizate” cu umor. Actorul și-a adus apoi pe scenă și chitara, având și câteva momente muzicale comice.

„De la A.S.I.A mi se par cele mai ciudate cântece: „Ia cu tine și inima inima mea”. Ăsta e trafic de droguri, ascunse în organe. „Și ascunde-o în bagaje pe undeva”, și eludarea vămii”, a glumit Radu Pietreanu. La final, comediantul a interpretat un cântec-ghicitoare, iar prestația sa a ridicat sala și juriul în picioare.

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. WRS și Emilian s-au transformat în Andre și au pus în scenă un moment de nera... iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. La ce categorie au câștigat Fuego și Irina Loghin: „E o relație pe care am as...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x