Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Szabo, cele mai tari glume despre IT-iști. Ironiile sale nu au iertat nimic: „Sper să câștige”

Tânărul clujean a venit pe scena iUmor cu un număr de roast savuros la adresa IT-iștilor: „Parcă te iei de tine!”. Concurentul a fost atât de bun, încât Cătălin Bordea a ținut să precizeze că vrea să îl vadă câștigător. Iată cum s-a derulat momentul care i-a cucerit pe jurați de la prima glumă!

iumor, sezonul 14, episodul 6, paul szabo Galerie
iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Szabo, cele mai tari glume despre IT-iști. Ironiile sale nu au iertat nimic: „Sper să câștige” | Antena 1

Calm din fire, Paul Szabo întruchipează perfect tiparul clujeanului. Cu toate acestea, replica care l-ar putea descrie cel mai bine ar fi, de fapt, „liniștea dinainte de furtună”, pentru că asta a și făcut pe scena iUmor, sezonul 14! A „tunat” multe glume acide, care ascundeau lucruri care îl enervează în general... că doar ce cale mai bună să îți exprimi furia decât printr-un număr de stand-up!

„Când încep să fac stand-up, mă enervez. Mă enervează multe chestii! Oameni, câini. Noi avem la show-uri câini și asta nu pot să înțeleg. Nu ajută să latre câini și am văzut și câini în club. Suntem foarte deschiși!”, a mărturisit Paul Szabo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Sorin Onea a adus rețeta succesului pe scenă: „Vreau să te văd în finală”. Ce i-a propus Nelu Cortea

Paul Szabo i-a amuzat copios pe jurați cu glumele sale despre IT-iști la iUmor, sezonul 14. Bordea a mărturisit că este preferatul lui

Nu mai este un secret pentru nimeni că Paul Szabo este unul dintre finaliștii „Stand Up Revolution” și că lucrează în IT pentru o companie din Cluj-Napoca. Cu o prezentare pe măsură din partea producției, Paul Szabo a venit pe scena iUmor și a ales să își facă singur propria introducere:

„Sunt expert în glume cu IT-iști!”, a început concurentul, continuând, apoi, cu glumele la adresa aceluiași domeniu:

„Am văzut că foarte mulți manageri încearcă să facă orice să aducă angajații la birou. Dar orice! Mâncare gratuită, le pun mese de biliard, mese de tenis. Nouă au vrut să ne pună un butoi cu bere la birou! Orice... doar să nu crească salariul! Mi se pare că foarte mulți IT-iști sunt ca niște roboței înafara serviciului. Fac lucrurile ca în timpul serviciului. Nimic spontan sau ieșit din comun.”

În timp ce hohotele de râs răsunau în întregul platou, Dan Badea a adus argumente care susțineau subiectul abordat de Paul Szabo: „Am avut niște spectacole la niște firme de IT, nu vrei să știi ce este acolo… zici că-s în paradis!“

Ulterior, concurentul și-a continuat seria de glume acide la adresa colegilor de muncă, dar și la cea a anumitor gadget-uri:

„Avem un coleg care ne anunță când vine weekendul și dacă nu e colegul ăla la birou, trebuie să lucrez și sâmbăta. Aia e! (...) Am un coleg care a venit din Florești până în centrul Clujului pe jos, cum ar veni din Popești-Leordeni până în centrul Bucureștiului. A făcut 15 km în trei ore. Înapoi s-a dus tot pe jos și a doua zi și-a luat concediu medical.”, a fost replica care a adus un zâmbet larg pe fețele celor din sală.

„(...) Acum m-am maturizat. Nu mai dau shoturi la bagaboante.”, a mai spus Paul Szabo, moment în care a fost întrerupt de aplauzele lui Cheloo, urmate de o replica delicioasă: „Prima glumă reală, puternică, cu picioarele pe pământ!”.

„(...) Mi se pare că tot cumpărăm lucruri de care nu avem nevoie. Am primit de la serviciu o lampă și nu m-am entuziasmat prea tare. Colegii m-au întrebat: <<Paul, dar de ce nu te bucuri, pentru că este o lampă smart?!?>>, <<Ce face lampa asta? Luminează! Dar… poți s-o conectezi și la telefon și să lumineze când nu ești acasă>>. Extraordinar! Aprinzi becul înainte să aprinzi becul! (…) Lampa asta e bună dacă ai apartament de dat în chirie și vrei să-i anunți pe ăia că vii după bani.“

„(...) Cel mai tare mă enervează ceasul ăla care îți numără pașii. Handicapatule, mergi până slăbești! Când se descarcă bateria la ceas, uită-te în el și dacă arăți cum vrei, stai! Și după, vin prietenii și îmi spun: <<Paul, dar ceasul ăsta este foarte un sub apă!>> Dar cine merge sub apă?”, a fost o parte din materialul lui Paul Szabo, pe scena iUmor, care i-a asigurat succesul în etapa audițiilor din sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Paul Szabo la iUmor sezonul 14

Delia, Bordea, Cortea și Cheloo au râs de la începutul până la sfârșitul numărului de stand-up al lui Paul Szabo, recitat pe scena iUmor. Așa că jurații nu au avut decât vorbe de laudă la adresa concurentului din cel de-al șaselea episod de audiții:

„Bravo, domne! Bravo, s-a râs!“, a exclamat Delia.

„Cel mai bun număr de stand-up din sezonul ăsta! (…). Sper să nu îți placă nimic niciodată! Sper să fii anti-influencer, adică… să iei produse și să le critici pe Instagramul tău.“, a jurizat Cătălin Bordea.

„Stimate Paul Szabo, te-aș fi poreclit «Sabotorul 3G, 4G, 5G»… Dar a trecut de nivelul respectiv.”, l-a complimentat, în felul caracteristic, și Cheloo.

„Mi se pare fabulos cum arăți tu și pare că te iei chiar de tine!”, a spus și Nelu Cortea.

Paul Szabo a primit toate cele patru like-uri.

Complimentele și vorbele de laudă au continuat și după votare, la testimoniale: „Am râs, m-a surprins și fața aia de psihopat...! Eu chiar sper să câștige iUmor sezonul ăsta!”, a spus Bordea.”/„Eu cred că acest băiat ar trebui supravegheat de o echipă specială! Eu cred că face foarte multe lucruri îngrozitoare. Pentru că nu se poate să fii atât de liniștit și să scoți așa număr de stand-up periculos! Nu priviți asta acasă!”, a completat și Cheloo.

Citește și: Nelu Cortea i-a lansat o invitație de nerefuzat unuia dintre concurenții iUmor: „Mi se pare fabulos! M-ai păcălit la început”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 martie. Berrari au făcut show pe note de folclor urban. Momentul savuros la care merită să dai „pla... iUmor sezonul 14, 18 martie. Tudorel și Gigel au lăsat neînțelegerile la o parte și au făcut un show memorabil: „Moment ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x