Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”

Concurentul a revenit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un moment care a promis un „vibe bun”: „De data aceasta trebuie să fie perfect”. Iată dacă Pipino s-a ridicat la măsura așteptărilor! Momentul l-a făcut pe Cortea să o ia razna. Vă era dor?

iumor, sezonul 14, pipino de românia Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!” | Antena 1

„Bine v-am regăsit la sezonul cu numărul 14!”, a fost replica cu care Pipino și-a anunțat revenirea pe scena iUmor. Încă de la intrarea concurentului în platou, Nelu Cortea a încercat să înțeleagă „conceptul”, în timp ce colegii de la masa de jurizare, care îi știau deja istoricul, îl pregăteau pe jurat pentru ce avea să urmeze: „Este celebru! Pipino este o miniserie”, a spus Delia./„Durează mult, să știi!”, a spus și Cătălin Bordea.

La rândul său, Cheloo i-a făcut primirea așa cum se cuvine lui Pipino: „Maestre, bine ai revenit la emisiunea noastră umilă! Vreau să te regrupezi un pic. Vreau să respiri adânc și să îndrepți spatele și să te concentrezi, pentru că de data asta trebuie să fie totul perfect”.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. iSincron, momentul artistic care a indus-o pe Delia în eroare. Cu ce și-a „spălat” Cheloo păcatele

Pipino de România a stârnit hohote de râs în rândul juraților: „Vedeți că cine râde, votează!”. Cheloo a cerut să se verifice pe camere ce s-a întâmplat

„Am lipsit două sezoane, recunosc. I-am dat rivalului meu ocazia să se facă de cacao. Gică (Gavril), știi, nu te supăra, dar acesta este adevărul. Am zis să iau o pauză de două sezoane, 12 și 13 și iată-mă în sezonul 14. Avem un moment special. Sper să iasă bine, să vă placă!”, i-a anunțat Pipino pe cei prezenți.

După ce și-a rostit „discursul”, Pipino s-a retras ca să își schimbe hainele, moment care i-a făcut pe jurați să aștepte cu nerăbdare: „Crecă a plecat la altă emisiune”. Când a revenit, concurentul a interpretat celebra secvență din filmul „Titanic”, cu Jack și Rose pe pluta improvizată: „Asta e pentru tine Nelu, să știi! E o surpriză din partea echipei.”, i-a spus Cătălin Bordea lui Nelu Cortea.

În timp ce Cortea era extrem de confuz, restul s-au amuzat copios de mișcările lui Pipino: „Ia uite-l cu pleata!”.

Celelalte două secvențe de film l-au derutat și mai tare pe jurat, starea sa fiind amplificată de comentariile colegilor de la masă: „Frumoasa și bestia, mă!”/„El cine e?”/„Pare altceva! Nu pare că o salvează!”/„Eu cred că acolo s-au întâmplat niște lucruri îngrozitoare și noi credem că a fost un număr de umor. Eu, vă rog frumos, să intrați pe camere să vedeți ce a făcut Pipino pe scenă, că eu nu am văzut nicio femeie să zâmbească!”, a spus Cheloo la testimoniale.

„E o reprezentație a nimicului. El a vrut să arate că din nimic se poate face nimic! Este un omagiu adus nimicului!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

Al treilea și ultimul moment a pus în scenă o secvență din filmul „Ghost - Fantoma mea iubită”, care l-a făcut pe Cortea să recunoască că Pipino a reușit să se joace cu mintea sa așa cum se modela lutul din fața lui: „Creierul meu era lutul care se învârtea. Jur! Am crezut că îmi face exact pe creier. Eram: «ce se întâmplă aici»?

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Pipino de România la iUmor sezonul 14

Nelu Cortea nu „a gustat” deloc momentul concurentului, fiind clar încă novice la ce avea să mai vadă în emisiunea iUmor. Colegii de la masa de juriu, obișnuiți cu astfel de numere, s-au amuzat copios, iar comentariile au fost pe măsură: „El chiar nu s-a uitat la iUmor, bag de seamă”, a spus Delia la testimoniale.

„E prima dată când vă văd. Voiam să vă întreb ce anume ați dorit să exprimați cu aceste scene?”, a întrebat Nelu Cortea./„Țin să vă spun că am vrut să vin cu un <<vibe>> bun, cu altceva. Nu numai cu dansuri.”, l-a lămurit concurentul.

„S-a zbenguit ca nebunul pe podea! Asta mă enervează, că par eu ăla nebun!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale./„Deci tu, în momentul ăsta, din tot platoul ăsta, ai părut dus de acasă!”, i-a spus Cătălin Bordea acestuia la testimoniale./„O să îl visezi la noapte!”

„Am o propunere! Mai dă-ne ceva!”, l-a îndemnat Cheloo pe concurent, la care Delia a strigat: „Să ne facă un dans, vreți?”

„El e un personaj sau așa e el? Eu îl iau ca atare!”, a spus Nelu Cortea./„Asta e problema, că nu știu cum să explic ce s-a întâmplat acolo!”

„Lăsați-mă, nu mai pot!”, a spus Cortea, profund exasperat./„Te uiți la mine ca și cum ai vrea să te salvez. Eu aș încerca să te salvez, dar nu știu cum!”, i-a spus Cătălin Bordea colegului său jurat.

Deși a pregătit până și promoul emisiunii, Pipino de România a primit patru dislike-uri: „El mai vine, nu merge pe voturi, să știi!”, l-a asigurat Cătălin Bordea pe Nelu Cortea, care era profund uimit de momentul la care a asistat: „Cum ați rezistat atâția ani? Eu o iau razna, după trei episoade, nu există așa ceva!”, a mai spus Cortea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ion Șaulescu, numărul care a „împietrit” fețele doamnelor din sală. Bordea a calmat spiritele

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Trygve Wakenshaw, numărul care a făcut-o pe Delia să vrea să vadă mai mult: „E o chestie... Maria Grosu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia: „A sunat impecabil numărul tău!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x