Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Bondoc, concurentul copleșit de emoții pe scenă: „Doamne, tremura!”. Sfatul dat de jurați

Plin de emoții, dar cu speranța că îi va amuza pe jurați, concurentul a pășit pe scena iUmor, sezonul 14 și a „recitat” un text despre o întâmplare din copilărie. Însă, Tudor Bondoc nu a scăpat de ochiul ager al Deliei, care l-a simțit că este timorat: „Ai emoții!”.

iumor, sezonul 14, tudor bondoc Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Bondoc, concurentul copleșit de emoții pe scenă: „Doamne, tremura!”. Sfatul dat de jurați | Antena 1

Tudor Bondoc le-a povestit juraților o amintire din copilăria sa. El a mărturisit că bunicul său ar fi avut probleme cu alcoolul, motiv pentru care mama lor a avut mare grijă ca băieții ei să nu calce pe urmele acestuia. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa și fratele concurentului a ascultat de mama sa până când a dat de gustul vinului de la Împărtășanie!

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ionuț Dicoi, cioban de meserie a încercat să facă comedie. Jurații au avut nevoie de o explicație

Tudor Bondoc a îmbinat comedia cu emoția la iUmor, sezonul 14: „Trebuie să mai prinzi exercițiu”

„Eu am avut un bunic bețiv și asta a afectat comportamentul mamei față de noi, pentru că îi era foarte frică ca acest viciu să se transmită din generație în generație. Și, din acest motiv, a fost foarte strictă cu băutura. Frica ei s-a confirmat. Frate-meu avea patru ani și a fost la prima lui Împărtășanie și după ce s-a Împărtășit, s-a mai dus o dată la coadă!”, a început Tudor Bondoc.

„Consider că în viață sunt două tipuri de lucruri: lucrurile care îți plac și lucrurile care nu îți plac și în categoria asta de lucruri care nu îți plac intră epilatul în zona intimă. Eu, de exemplu, aveam 16 ani și o speranță că voia cineva să mă vadă gol. Ideea mea genială a fost să folosesc o foarfecă și cu ocazia asta a fost și prima persoană care a vrut să mă vadă gol. E vorba de doctor. Și această doamnă doctor era prietenă cu mama, așa că s-a oferit să primească o poză. Eu eram timid și am refuzat și ea timp de 20 de minute a insistat să îi dau poza aia, iar eu i-am zis: <<dă-mi tu prima!>>”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Tudor Bondoc la iUmor sezonul 14

Tudor Bondoc s-a grăbit să le „livreze” juraților un număr de comedie, însă nu prea s-a descurcat să își gestioneze emoțiile, motiv pentru care cei patru l-au „taxat”. Dintre toți, Nelu Cortea a fost mai indulgent:

„A fost rău!”, a spus Delia./„Trebuie să mai prinzi exercițiu, ca să mai scapi din emoții”.

„Doamne, tremura!”, a spus Nelu Cortea.

„Având în vedere că n-ai leșinat..”, a spus Cătălin Bordea./„Ești puternic!, a completat Cheloo./„După ce șlefuiești meteoritul, te întorci aici și strălucești!”, a fost sfatul prețios primit de la jurat.

Tudor Bondoc a primit un like din partea lui Cortea și trei dislike-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ion Șaulescu, numărul care a „împietrit” fețele doamnelor din sală. Bordea a calmat spiritele

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Johnny Bădeliță a făcut show cu șlagărele românești de odinioară. Cu cine l-au confundat... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Trygve Wakenshaw, numărul care a făcut-o pe Delia să vrea să vadă mai mult: „E o chestie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x