Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Claudia Moroșanu i-a luat la roast fără milă pe jurați după ce a aflat informații prețioase despre ei

Claudia s-a prezentat pe scena iUmor, în calitate de concurent, asta după ce preț de câteva zile s-a „infiltrat” în platou și s-a dat drept doamna de la curățenie. Dintre toți, Delia a fost prima care a recunoscut-o. Iată cum au sunat glumele „acide” ale concurentei la adresa fiecărui jurat.

claudia moroșanu, pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Claudia Moroșanu i-a luat la roast fără milă pe jurați după ce a aflat informații prețioase despre ei | Antena 1

Claudia Moroșanu este o tânără actriță care a urcat pe scena iUmor, sezonul 14, într-o ținută inedită, compusă din așa-zisele „deșeuri” lăsate de jurați în zilele precedente la audiții și pe care ea le-a adunat.

Concurenta s-a prezentat drept „Geta de la menaj”, moment în care Delia a reacționat și a dat-o de gol: „Este doamna care curăță. (...) V-am zis că era în număr și atunci?!”/„Ea a venit cu câteva zile înainte de mai multe ori și a făcut curat pe masa juriului între numere.“, a povestit jurata iUmor la testimoniale.

Și Cheloo și-a adus aminte de întâmplare și a povestit ce a văzut: „Timp de câteva zile a gravitat în jurul nostru, prefăcându-se că este femeie de serviciu.”, dar nu înainte de a exclama: „Aplauze!”.

Concurenta a reușit să îi păcălească până și pe gazdele emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea: „Am crezut că face parte din echipă (...) Că e copilul cuiva“.

Citește și: O concurentă iUmor s-a „infiltrat” câteva zile pe platoul de filmare. Cheloo: „A gravitat în jurul nostru”

Claudia Moroșanu i-a luat la roast pe jurați la iUmor, sezonul 14, după ce s-a „infiltrat” timp de câteva zile pe platoul de filmare. Cheloo a îmbrățișat-o

„(...) Eu strâng după voi mai mult decât a strâns Cortea cureaua înainte să ajungă aici. Înainte să se îngrășa numai cu pâine. Dar, acum, noroc că mă mai scapă de resturile de icre ale Deliei, că numai pe sub masă le arunci! (...) Noroc cu băiatul acesta, Cortea, că e așa ca melcul, lasă dâre pe unde trece.”, și-a început concurenta numărul.

„Chiar nu e normal ce se întâmplă acolo sub masa aia. E mai multă nenorocire sub masa aia decât politica din România. Ca să facă cineva curățenie acolo, ar trebui să alegeți un primar general doar pentru zona aia. Un fel de sectorul 5 al studioului de filmare. Mă rog, l-ar fi arestat și pe ăla repede, că la cât stați pe scaunele alea, ar fi intrat la deturnare de funduri.”, a fost replica Claudiei Moroșanu, care a stârnit hohote de râs în platoul iUmor.

După ce a descris atmosfera generală care se regăsește în platoul iUmor, concurenta a trecut la ironizarea fiecărui jurat, luându-l la roast în funcție de ce a găsit în dreptul locului său de la masă:

„Ați pornit o afacere cu deșeuri? Că nu înțeleg! (...) Sunt unii de la groapa de gunoi care și-au cerut transferul aici. Cheloo, dragul meu, tu toată viața ta ai făcut muncă împotriva comunității, dar la ce mizerie ai adunat sub masa aia, nu ai adunat în toate versurile la un loc.

„Delia, ai mai multe ambalaje de mâncare decât a avut toată Africa anul trecut. Sincer, tu ce faci în timpul emisiunii? Scrii muzică? (...) La tine să aduni gunoiul selectiv înseamnă <<azi, da, mâine, mai vedem>>. Lasă că le zic eu să nu vă mai dea mâncare umedă, să vă dea doar bobițe”.

„De Bordea nici nu știu ce să zic! Ți-ai tăiat unghiile pe sub masă?”, l-a întrebat concurenta./„Da, mi le-au ros ei.”, a răspuns juratul, intrând în jocul Claudiei Moroșanu./„Sau ți-a rămas niște mătreață de la Costel?”, a continuat aceasta.

„Ce vedeți pe mine este un costum pe care mi l-am făcut din deșeurile pe care le-am găsit pe la voi pe sub masă!”/„Aia e conserva pe care ai mâncat-o ieri, uite!”, l-a făcut Delia atent pe Cheloo.

„Experții zic că încălzirea globală de la voi a pornit. Mai e puțin și se dezgheață Cheloo. (...) Numai azi am găsit vreo zece sticle de suc, 34 de ambalaje de mâncare, vreo zece numere ale concurenților din sezonul ăsta și pericolul e că la cum votați voi, gunoiul ăla are șanse să ajungă în finală!”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Claudia Moroșanu la iUmor sezonul 14

La finalul numărului, jurații iUmor au felicitat-o pe concurentă și au aplaudat-o. Cheloo a ținut chiar să se urce pe scenă și să o îmbrățișeze. Mai mult, ironia concurentei i-a determinat pe cei patru să arate cum se prezintă curățenia de sub masă:

„Colegii mei, sub masă, au deșeuri clasice. Pungi, ambalaje de dulciuri!”, i-a pârât Cheloo, la testimoniale, pe colegii de la masa juriului.

„De câteva zile e gândită. Niciodată nu a fost un număr mai bine pregătit!”, a jurizat Delia./„Mi se pare fabulous că cineva s-a gândit că merităm atâta osteneală ca acest număr să fie conceput cu mult înainte. A venit mai devreme cu câteva zile. Pentru mine, asta a cântărit cel mai mult”.

„Chiar e actriță! Dovada că iUmor este o emisiune de succes, ne permitem actrițe! (…). Mâzgăliturile mele s-au transformat într-o haină care a îmbrăcat astăzi o nouă artistă a teatrului românesc.“, a precizat Cheloo.

„Îți mulțumim frumos, ai fost excelentă!“, a spus Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea a punctat: „Foarte bun numărul!“.

Claudia Moroșanu a primit toate cele patru like-uri: „N-am mai avut de mult timp o seară atât de bună la iUmor!”, a declarat Cheloo.

Citește și: O tânără actriță i-a cucerit pe jurații iUmor cu un musical savuros. Ce dezvăluire surprinzătoare a făcut Cheloo înainte de votare

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Paul Socol, ironii la adresa „antipatiei” dintre bucureșteni și clujeni: „Măcar avem apă cal... iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x