Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Denisa Gliga, ironii pe note de chitară la adresa unui fotbalist celebru: „Un moment de sinceritate!”

După ce a „colindat” pe la diverse emisiuni, Denisa Gliga s-a decis să facă un popas și la iUmor, sezonul 14, pentru „o galerie faină”, precum ea și-a descris momentul. Cu o atitudine impasibilă, dar cu un aspect interesant, concurenta i-a făcut extrem de curioși pe jurați!

denisa gliga, pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Denisa Gliga, ironii pe note de chitară la adresa unui fotbalist celebru: „Un moment de sinceritate!” | Antena 1

Cu umorul negru și ironia la purtător, Denisa Gliga spune că vine de pe lângă Sibiu, iar casa ei este poziționată fix lângă un cimitir, fapt pentru care vecinii ei sunt morți. În asentiment cu replica dată de concurentă, Magicianul Robert Tudor a concluzionat că ea trăiește visul oricărui om: „Înseamnă că ai o liniște deplină!”.

Pentru că e „pasionată” de mică de fotbal, concurenta spune că are și doi idoli: Gigi Becali și domnul Hagi, iar pe ultimul îl găsește extrem de amuzant. Așa că, la iUmor, concurenta a găsit ocazia perfectă să își arate „susținerea” față de starurile fotbalului românesc!

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un divorț!”

Denisa Gliga i-a adresat „regelui” Gică Hagi un moment muzical ironic la iUmor, sezonul 14: „Cel mai bun fail!”

Denisa Gliga, prezența interesantă de pe scena iUmor, a recitat un cântecel, acompaniat de chitară, prin care a vrut să își arate „susținerea” nemărginită față de Gică Hagi, în fapt un pamflet care trebuie tratat ca atare!

„Gică Hagi e cel mai bun! Tot ce am învățat și mi-a spus: <<viața e frumoasă, dar merită trăită! Să fie bine, ca să nu fie rău! Ce contează punctele?>> Hagi e cel mai bun! Tot ce mi-a spus: <<e bine, nimic nu vom primi de pomană și omul este o ființă umană>>.” E un lider, e un conducător, dar e un an nou fără sacou! «Să luăm titlul, e imposibil, dar cred că e realizabil!» Haide toți să spuneți ca mine și vă va fi bine!”, a fost o parte din numărul recitat de Denisa Gliga pe scena iUmor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Denisa Gliga la iUmor sezonul 14

Denisa Gliga a fost luată la întrebări de jurații iUmor, ceea ce a făcut din etapa jurizării un moment de-a dreptul hilar: „Acum au venit glumele!”, a spus Magicianul Robert Tudor în culise.

„Deci n-am mai avut de mult timp un așa invitat special!”, a spus Cheloo, replică care a stârnit veselia în public./„Sunteți concurentă? La ce emisiune? Ce mai puteți să ne spuneți despre dumneavoastră?”, a luat-o juratul la întrebări.

„Sunt din `93 și nu mi-au plăcut niciodată Paraziții!”, a răspuns concurenta, afișând un zâmbet inocent./„În sfârșit un moment de sinceritate la iUmor!”, a spus Cheloo.

Întrebată de Nelu Cortea în ce domeniu lucrează, Denisa Gliga a oferit un răspuns scurt și la obiect, care a făcut deliciul publicului: „Eu lucrez la treaba mea! Voi?”

„Arăți exact ca mine la patru dimineața, în fața apartamentului, când deschide nevastă-mea ușa!”, a spus Cătălin Bordea./„E exact personajul ăla când te duci în Vama Veche și intri pe aleea aia spre plajă și vine o fată sau un băiat la tine și zice: «frate, m-aș întreba dacă ai un leu». Fix ăla!”, a descris-o juratul pe Denisa.

Pentru că nu au primit un răspuns concludent cu privire la profesia ei, jurații și-au dat cu presupusul: „Eu cred că e educatoare! Barmaniță! Poate lucrează într-un salon de tatuaje. Studentă!”. Răspunsul concurentei i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru: „Fac și bag găuri! Cu acul, înțep!”

„Eu am impresia că mi s-a stricat radioul și intră singur pe toate posturile. Nu mai înțeleg nimic!”, a spus Bordea la un moment dat./„Am încercat să aflăm detalii, pentru că fata era interesantă și n-a fost foarte darnică cu toți. Parcă cu mine așa un pic mai mult, dar și eu sunt foarte umană și foarte mișto și cu mine îți vine!”, a spus Delia la testimoniale.

Întrebată dacă momentul a fost pe bune și dacă chiar îi place fotbalul, concurenta a răspuns la fel de vag: „Am învățat să joc și FIFA”, până când, într-un moment de sinceritate, a recunoscut care a fost scopul venirii ei la iUmor: „Nu vreau nimic! Să plec acasă! Deci eu voiam să dau eșec, deci cred că s-a văzut!”/„Cel mai bun fail, bine construit! Bravo!”, au reacționat jurații.

Așadar, Denisa Gliga a primit patru dislike-uri: „A unit muzica, umorul și fotbalul în aceeași piesă emoționantă!”, a spus, în mod ironic, Cheloo, la testimoniale./„Eu am crezut că toți o să dea «da» și am zis să dau «nu» ca să fiu contra!”, a spus Nelu Cortea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Karla Petre a intrat în pielea unei prezentatoare celebre din România. S-au pus întrebări incomode

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Toader Bordei și Ghiocel, momentul care a emoționat o sală întreagă. Reacția inedită a lui C... iUmor sezonul 14, 4 martie. Les Zabloks, numărul la dentist care s-a ocupat de zâmbetul juraților: „Sunt fanul lui!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x