Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Paul Socol, ironii la adresa „antipatiei” dintre bucureșteni și clujeni: „Măcar avem apă caldă”

Concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14 și a recitat un text clasic de stand-up în care a „strecurat” ironii la adresa așa-zisei divergențe dintre bucureșteni și clujeni. Iată cum a sunat numărul de roast al lui Paul Socol, care a iscat și o discuție în contradictoriu între jurați.

paul socol, pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Paul Socol, ironii la adresa „antipatiei” dintre bucureșteni și clujeni: „Măcar avem apă caldă” | Antena 1

Încă de la apariția sa pe scena iUmor, Paul Socol a dat impresia unui comediant bine pregătit, care știe ce are de făcut în fața unui public: „Salut! <<Ce vrei să ne zici, Socol?>> Mulțumesc de întrebare, prieteni. Eu sunt Socol, voi sunteți prietenii mei!”.

Concurentul a anunțat că vrea să discute „o chestie foarte importantă”, însă pentru care se laudă că a găsit și o rezolvare. Așadar, „săpând” adânc în așa-zisa aversiune pe care o au locuitorii celor două orașe de renume din România, București și Cluj, Paul Socol a descoperit cum poate „îngropa securea războiului”.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Bondoc, concurentul copleșit de emoții pe scenă: „Doamne, tremura!”. Sfatul dat de jurați

Paul Socol, număr clasic de roast la adresa așa-zisei aversiuni dintre locuitorii din București și cei din Cluj: „Mi-a plăcut atitudinea lui”

„Vreau să vorbim despre o chestie foarte importantă. Vreau să îngropăm odată pentru totdeauna securea asta dintre Cluj și București. <<Cum facem asta, Socol?>> Mulțumesc de întrebare. Prin ură comună. Ce anume urâm și în Cluj și în București? Traficul. Traficul este în ambele orașe. Avem sute de mii de mașini care nu duc nicăieri, la fel cum nu duc nici pistele de biciclete. Nu știu dacă ați văzut, dar ele, la un moment dat, încep și se termină brusc, la fel ca viața. Tot așa pe bicicletă se poate termina viața la fel de brusc!”, și-a început momentul Paul Socol, pe scena iUmor, sezonul 14.

Pe urmă, concurentul a trecut la un alt aspect comun și deranjant pentru locuitorii ambelor orașe din România: trotinetele electrice.

„(...) Dacă îi vedeți și sunt doi pe trotinetă, tot timpul sunt bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie, nu bărbat cu femeie cum ne-a lăsat Domnul Nostru Iisus Hristos pe acest sfânt pământ dacic. Atâta vreme cât am fost ocupați cu vaccin, cu 5G, cu războaie, cu investigații Recorder, noi nu am fost atenți când acești anarhiști ne-au umplut orașele cu trotinetele astea electrice, ca să scadă natalitatea și să ne facă confuzi din punct de vedere sexual. Scuze, uneori când nu beau, mai intră Vadim în mine”.

„Autobuze avem și în București, sunt și în Cluj, însă ale noastre nu iau foc. Metrou, în București este, în Cluj, nu este, se tot face mișto. În schimb, avem apă caldă. Cu o mână iei, cu alta dai.”, așa a sunat o parte din numărul concurentului, Paul Socol, pe scena iUmor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Paul Socol la iUmor sezonul 14

Paul Socol a fost apreciat de jurați pentru siguranța de care a dat dovadă, dar și pentru lipsa de emoții. Discuția lansată de concurent a adus unele păreri contradictorii între jurați, însă s-a și râs:

„Și eu am o problemă cu <<trotinetiștii>>. Îți apar de nicăieri!”, a spus Cătălin Bordea, ceea ce a iscat o discuție între jurați despre utilitatea, respectiv pericolul acestor mijloace de transport, dar și inconștiența unora când le folosesc:

„Ia-ți trotineta în spate și treci pe trecerea de pietoni cum trebuie, nu mă băga pe mine la închisoare fix când sunt jurat la iUmor și am participat la America Express și sunt faimos!”, a spus, în mod ironic, Cătălin Bordea, deși în vorbele lui se putea citi o urmă de adevăr.

Provocat de Cheloo să zică ce crede că i-a lipsit din propriul număr, concurentul a oferit următorul răspuns: „Poate a fost prea scurt..”, moment în care juratul l-a oprit: „Dar tu îți dai seama că ai avut un subiect extraordinar de bun?!”

„Mi-a plăcut atitudinea lui de om care a mai făcut asta, mi s-a părut că îi stă bine pe scenă, că nu-mi transmite că tremură din toate încheieturile. O siguranță și că pot să îi dau credit!”, a jurizat Delia.

Paul Socol a primit două like-uri din partea Deliei și a lui Cortea și două dislike-uri din partea lui Cheloo și Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Rita Pataki, număr de dresaj cu căței: „Credeți că puteți să faceți același lucru și cu oameni?”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Les Zabloks, numărul la dentist care s-a ocupat de zâmbetul juraților: „Sunt fanul lui!”... iUmor sezonul 14, 4 martie. Claudia Moroșanu i-a luat la roast fără milă pe jurați după ce a aflat informații prețioase ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x