Antena Căutare

Jurații iUmor vor să participe în Asia Express. TOȚI! Există condiții: „Dacă mă duc, vreau să câștig! Ăstuia îi crapă fierea-n el”

Noul sezon iUmor...în Asia Express?! În ediția specială „iUmor: Povești de carantină”, jurații au dezvăluit că sunt pregătiți să participe în cel mai tare reality show, cu o condiție.

„Nu vreți să facem un grup de jurați și prezentatori și să mergem la Asia Express?”, le-a propus Delia colegilor de conferință video.

Cheloo nu ar spune nu, dar are o condiție: Asia să fie înlocuită cu Islanda!

„Dacă mă duc cu Cheloo în Asia Express, ne luăm bătaie sau batem oameni. Nu vreau asta. Cu Mihai, cu dezechilibratul ăstă emoțional, nu pot să mă duc. Ăstuia îi crapă fierea în el. Dacă mă duc, vreau să câștig!”, a spus Delia.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

Jurata știe exact cu cine ar câștiga competiția, dacă ar participa. Evident, este vorba despre partenerul său de călătorii, dar și de viață, Răzvan!

„Singurul om în care am încredere, într-un astfel de format, e bărbată-miu!”

Mai multe dezvăluiri despre participarea juraților într-un nou sezon Asia Express, în materialul video de mai sus, din ediția specială „iUmor: Povești de carantină”.

Toate femeile pe care Mihai Bendeac le-a sărutat, pe scena iUmor. Minute intense, din toate cele opt sezoane, la un loc:... Mihai Bendeac vrea să o înlocuiască pe Delia din juriul iUmor! Pe cine ar vrea lângă el: „I-aș propune să mergem să o......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x