Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Măicuța perversă Magdalena Chihaia s-a dezbrăcat și i-a băgat pe toți în păcat, în finala iUmor! „Vă sărut pe toate cele sfinte”

Magdalena Chihaia este concurenta care a intrat în rolul de măicuță pe scena de la iUmor, sezonul 8, și a prezentat un număr de stand-up comedy inspirat din viața de la mănăstire, în viziunea ei proprie și...plină de haz!

Sora Magdalena, așa cum s-a prezentat chiar ea în momentul în care a intrat pe scena iUmor, din sezonul al optulea, a avut un număr de stand-up comedy extrem de amuzant și...păcătos!

Magdalena a creat un moment unic pornind de la vestimentația ei de "măicuță" și textul său a fost unul extrem de „piperat”, căci aparent, în viziunea sa, viața la mănăstire este una cam plină de păcat!

Magdalena Chihaia în finala sezonului 8 iUmor

Concurenta a prezentat o rețetă de la mănăstire, iar ca ingrediente a folosit coniac și ouă.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

"Nu contează mărimea, dar mare să fie, să meargă treaba.", a fost una dintre replicile concurentei, care a strârnit hohote de râs.

Sora Magdalena Chihaia, show în finala iUmor

Momentul culminant a fost în clipa în care sora Magdalena Chihaia și-a scos veștmintele de măicuță și a rămas într-o rochiță perfectă pentru rolul de menajeră sexy.

citește și: "Măicuța" Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

"Să știți că eu mă pricep la gătit, dar mă pricep și la menaj", a fost explicația concurentei.

Spre bucuria Deliei, la final, concurenta i-a servit cu gogoși pe jurații care s-au declarat extrem de mulțumiți de momentul Magdalenei.

"Numerele ei nu sunt jignitoare, doar amuzante, ea păstrează o notă de bun simț în tot ceea ce face”, a fost comentariul lui Cheloo la adresa măicuței perverse, cum a numit-o juratul.

Cum era de așteptat, jurații i-au dat trei like-uri, obținând dreptul de a putea fi votată de telespectatorii care apreciază momentul ei de stand-up comedy.

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Magdalena Chihaia, prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM),cănd se dă "start vot", iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro