Antena Căutare

Magicianul canadian Yan Markson îl citește gândurile lui Mihai Bendeac! ”Atunci am simțit cel mai puternic șoc din acest sezon!”

Canadianul Yan Markson, care a copilărit în Rusia la un circ și a deprins arta magiei încă de la 12 ani, a reușit să îi sperie pe jurații ”iUmor” cu reprezentația sa.

Canadianul Yan Markson, născut în Republica Moldova, cu o copilărie trăită într-un circ din Rusia, îi sperie pe jurații. „Te face cu capul!” Printre altele, iluzionistul a ghicit cartea aleasă de Bendeac cu o precizie maximă, după ce a reușit să îl facă pe Cheloo să ghicească numărul la care s-a gândit. ”Întrebarea se pune în mod cinstit, cum m-a făcut să spun 304?”, a spus Cheloo.

Bendeac a fost însă total uimit și șocat atunci când Yan și-a îndreptat atenția și asupra Deliei, căreia i-a ascuns între mâini un pachet de cărți, iar când artista a deschis palma, acestea fuseseră înlocuite de un cub de plastic. ”Atunci am simțit cel mai puternic șoc din acest sezon!”, a spus Mihai Bendeac.

Canadianul Yan Markson îl face pe Cheloo să-i citească gândurile: ”Întrebarea se pune în mod cinstit, cum m-a făcut să ... Iluzionistul Yan Markson a cucerit-o pe Delia: „Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să cred din nou în magie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x