Antena Căutare

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui”

Cea mai spectaculoasă apariție de la iUmor a fost Maia Morgenstern, care a făcut miştouri crunte la adresa juraților iUmor. ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, a spus marea actriță.

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui” Galerie
Maia Morgenstern

Emoțiile scenei iUmor au fost mult prea mari chiar și pentru Maia Morgenstern, însă talentul și toată munca depusă în acești ani au ajutat-o să le ascundă și să treacă la roast-ul juraților. Nu a uitat nici un jurat, aceasta luându-i la rând pe toți.

Lui Cheloo i-a dat cel mai bun sfat pe care aceasta l-a găsit de cuviință: ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, după vechiul proverb: cui pe cui se scoate.

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui”

Maia Morgenstern la iUmor

Maia are o anumită energie care aduce o atmosferă diferită oriunde merge. Jurații au fost onorați pentru că Maia i-a luat la mișto, fiind considerată de aceștia o actriță foarte talentată.

Oana Matache și-a înjunghiat sora pe la spate, pe scena iUmor!: „O iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei, eu nu am o ... Ediția specială de la iUmor a adus pe scenă cei mai îndreptățiți oameni să-i ia la „roast” pe jurați! Marian Godină, Oan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x