Antena Căutare

Mane, Mane, cum ai dat-o, de ai făcut-o chiar lată! Mane Voicu a început timid şi a încheiat spectaculos numărul său de stand up!

Încet, timid, sigur, apoi spectaculos: cam cu ajutorul acestei scale am putea rezuma ca la carte numărul lui Mane Voicu de la „iUmor”!

Încet, timid, sigur, apoi spectaculos: cam cu ajutorul acestei scale am putea rezuma ca la carte numărul lui Mane Voicu de la „iUmor”!

Spectatorii, telespectatorii şi nu în ultimul rând cei trei juraţi: Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, au râs pe săturate şi au apreciat numărul de stand up comedy al lui Mane Voicu. Românul are „iUmor” și încă mult, dar și ambiție cât cuprinde, pentru că el a mai fost pe la „iUmor”!

Într-un stand up comedy de excepție, Mane a vorbit despre cum amăgesc femeile pe bărbați cu ajutorul machiajului și al citatelor motivaționale.Și, nu, nu putem să-l contrazicem!

Le Petit Monsieur, pe scena iUmor! A încercat să impresioneze juriul cu un cort! Cheloo: „Am avut un singur cort!”... Ozulusal Taylan, un turc pe scena iUmor! „Am contropit și eu o româncă, la fel ca tata. O moldoveancă!” Prestaţia lui l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x