Antena Căutare

Maria Grosu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia: „A sunat impecabil numărul tău!”

„Ai trecut prin atâtea genuri“ !”, i-a spus Delia concurentei. Cel de-al treilea episod de audiții iUmor a fost presărat cu surprize de tot felul, atât pe scenă, cât și în backstage și holding, unde magicianul Robert Tudor reușește să îi facă pe concurenți să uite de emoții.

maria grosu, iumor sezonul 14, episodul 3 Galerie
Maria Grosu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia: „A sunat impecabil numărul tău!” | Antena 1

Maria Grosu, Karla Mariah Petre, Rita Pataki, Tudor Costina și Mihail Kovali sunt cei care au intrat la votul publicului, iar cea dintâi și-a adjudecat un loc în marea finală a sezonului 14 a show-ului de umor.

Sâmbăta aceasta, alți participanți curajoși vor încerca să ajungă în etapa următoare a concursului.

Ce momente au pregătit, numărul de stand-up creat de Elena Voineag, în calitate de invitat special, dar și pe cine va impersona Cosmin Natanticu după ce a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla în cadrul următoarei ediții a emisiunii, difuzată sâmbătă, 4 martie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Îmbrăcată într-un capot albastru din mătase, cu o mască de dormit și având o farfurie cu „brownies deshidratate“ – așa și-a făcut apariția Maria Grosu în fața juraților iUmor. După ce au acceptat să deguste desertul care le-a fost adus, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo au fost surprinși plăcut de numărul concurentei.

„Aici se ține ședința de bloc? Eu sunt vecina de la etajul șase, apartamentul 14 G. Nu mă cunoașteți, cred, încă, că abia ce m-am mutat. (…).”, şi-a început ea momentul.

Concurenta a atins mai multe subiecte în timpul musicalului savuros și i-a surprins în mod plăcut pe cei patru jurați.

„Cel mai mult și cel mai mult îmi place când un bărbat mă ascultă. Adică îmi place liniștea. Iar aici, la voi în bloc, asta este o mare problemă! Era cât pe ce să vă trântesc o reclamație de să nu vă vedeți! (…)”, a mai precizat Maria Grosu, care a primit ropote de aplauze la final.

Delia a fost prima care a felicitat-o pentru momentul senzațional:

„Doamne! A arătat și a sunat impecabil numărul tău! Și să treci prin atâtea genuri și să fii atât de bună și de curajoasă acolo, pe scenă, bombă!”, iar Cheloo a declarat în cadrul testimonialului: „Mie mi-a plăcut ce a făcut fata asta! Mi se pare că a fost foarte sigură pe ea, n-a prezentat niciun gram de emoție pe scenă, felicitările mele!“.

Cu patru like-uri de la jurații iUmor, Maria Grosu a intrat la votul publicului împreună cu actrița Karla Mariah Petre, Rita Pataki, comediantul Tudor Costina și iluzionistul Mihail Kovali.

Când s-a dat „Stop vot!“, cea dintâi artistă a avut cele mai multe voturi.

Sâmbăta aceasta, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo vor întâlni alți concurenți, iar regulile show-ului pot fi schimbate în orice clipă datorită jokerului – carte pentru care cei patru jurați se luptă înainte de a ajunge în platoul iUmor.

Ce surprize se vor mai petrece, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”... Cosmin Natanticu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“. Delia: „Senzațional, domnul Dracula! A fost minunat!“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x