Marie Janette, fosta concurentă de la iUmor, a pozat nud. Cum arată când renunță la haine și cum au reacționat prietenii virtuali

Marie Janette, fosta concurentă de la iUmor, a încins gradele în termometre cu un shooting foto fierbinte. Tânăra a pozat nud și nu a ezitat să publice imaginile pe rețelele sociale.

Marie Janette, fosta concurentă de la iUmor, a încins gradele în termometre cu un shooting foto fierbinte.

Antena 1

Marie Janette a făcut senzație în sezonul 10 al emisiunii iUmor. Aceasta a fost una dintre preferatele lui Mihai Bendeac, iar momentele sale senzaționale de stand-up comedy au dus-o direct în Marea Finală. Tânăra a participat și în sezonul 9 al show-ului, însă lucrurile n-au mers așa cum și-ar fi dorit.

Deși nu s-a mai auit nimic despre ea după terminarea emisiunii, fosta concurentă de la iUmor face furori pe contul său de Instagram, locul în care este foarte activă și își încântă prietenii virtuali cu cele mai incendiare ipostaze.

Nu mai este un secret că este adepta celor mai fierbinți shooting-uri foto, drept dovadă stau câteva imaginii în care a renunțat la haine și a pozat nud.

Marie Janette, fosta concurentă iUmor, a pozat nud

De curând, Marie Janette a luat pe toata lumea prin surprindere după ce a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată fără haine. Fosta concurentă de la iUmor a întors toate privirile, iar imaginile au generat o mulțime de reacții.

Citește și: Finala iUmor 2021. Marie Janette i-a ținut pe toți în suspans, mai ales pe Mihai Bendeac. “Vreau să vă arăt cum nu ne pupăm”

Tânăra și-a lăsat la vedere silueta suplă, bustul generos și picioarele subțiri. De asemenea, se pare că a apleat și la o schimbare de look, purând o perucă de un blond - gri, care i se potrivește de minune. Nu a renunțat nici la accesorii, pălăria neagră și micuțele bijuterii au jucat un rol important în outfit-ul său.

Seria de imagini provocatoare au întors rapid privirile internauților și au strâns mai bine de 1.000 de aprecieri. Un lucru este mai mult decât evident, Marie Janette este posesoarea unui trup de inviidat și nu se teme să își afișeze atuurile fizice în mediul online.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Cu un machiaj discret și cu mult sex-appeal, fosta concurentă de la iUmor a pus pe jar publicul masculin. Mai mult decât atât, se pare că Marie Janette preferă să pozeze nud, lăsând la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali au apărut imediat. Unii au ținut să își exprime nemulțumirea pentru modul în care se fotografiază, iar alții au apreciat-o pentru curaj și au felicitat-o pentru formele provocatoare.

Citește și: iUmor 2020, ediția 10. Marie Janette a venit cu un număr special și glume senzuale

"Nu aveai nimic pe tine 😍😮", "Artistică poza. Ține-o tot așa! 😘🤗" sau "Ai un corp minunat", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase și complimente.

Ce număr de stand-up comedy a făcu Marie Janette în Finala iUmor

Marie Janette a venit în Finala iUmor cu o surpriză pentru Mihai Bendeac. Fosta concurentă a avut și un mic roast pentru Mihai Bendeac, despre care a crezut că e singur la părinți.

“Am auzit că o să devină probă de casting la iUmor să te pupi cu Mihai. Adevărul e că eu îmi doresc puțin să mă pup cu Mihai”, a spus ea.

Aceasta l-a chemat pe jurat pe scenă pentru a-l săruta, iar momentul a fost de-a dreptul memorabil.

Ultimele știri