Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

VIDEO: Mario Lopez, de la trucurile cu țigările la dispariția unui sfârc! Delia: „Momentul tău a fost senzațional”

Numărul de magie al lui Mario Lopez i-a impresionat pe cei trei jurați în audiții, dar mai ales pe Delia care i-a remarcat atât talentul, cât și frumusețea. „Eu nu mai am soț, nu mai am nimic.”

Mario Lopez a început numărul de magie cu ceva care i-a șocat pe jurați: „Unde e sfârcul?”. Acesta și-a luat sfârcul de pe piept și l-a pus la loc, arătând că trucurile lui sunt inedite și nemaivăzute pe scena de la iUmor.

Fascinată de apariția lui Mario, Delia a fost foarte fericită să-l aibă în fața ei: „Momentul tău a fost senzațional”, a comentat aceasta.

VIDEO: Mario Lopez, de la trucurile cu țigările la dispariția unui sfârc! Delia: „Momentul tău a fost senzațional”

Mario a cucerit publicul cu trucul lui cu nisipul infinit. Acesta a umplut scena, la propriu, de nisip. Efectiv, concurentului îi curgea nisip din toate încheieturile. După a încercat cu bachete, joben și expresii magice, Mario a reușit într-un final să oprească cascada de nisip din palma lui.

Deși publicul l-a adorat pe frumosul străin, Cheloo nu a fost de aceeși părere și l-a criticat destul de mult: „Mi se pare că cu toată risipa, numărul a fost cam sărac. Se potrivește bine cu țara noastra, totul e despre sare și pâine. Pâine nu mai avem, sarea e murdară și n-ai ales bine căciula”,a adăugat Cheloo.

Din cauza acestui lucru, Mario nu a mers mai departe primind doar două voturi, însă a fost încurajat să participe și sezonul următor. „Eu cred, am o teorie, el nu a mers mai departe pentru că era prea drăguțel să meargă mai departe. A fost trimis acasă, nu poți să fii drăguț și să fii la iUmor”, a comentat Delia despre eliminarea lui Mario Lopez.

„Pot să înțeleg că unor oameni poate să le placă, precum la mâncare. Ce poți să faci?”, a spus Mario după ce a fost eliminat.

Video