Antena Căutare

Mihaela Pripici, prima reacție după ce a câștigat iUmor sezonul 14. Ce surpriză de proporții i-a pregătit „șefa” ei

Mihaela Pripici a urmărit finala iUmor sezonul 14 înconjurată de familie și prieteni dragi. Ce mesaj emoționant le-a transmis celor care i-au fost alături încă de la început pe acest drum.

colaj foto mihaela pripici castigatoarea iumor sezonul 14 Galerie
Mihaela Pripici a transmis un mesaj emoționant după ce a câștigat finala sezonul 14 iUmor | Antena 1

Mihaela Pripici a transmis un mesaj emoționant în mediul online după ce a câștigat finala iUmor sezonul 14 din 21 mai 2023. Tânăra comediantă a ținut să le mulțumească tuturor celor care au votat, dar le-a transmis și câteva cuvinte părinților ei, care au susțint-o încă de la început pe acest drum.

Deși aceasta nu face stand-ul de foarte mult timp, a reușit să își invingă emoțiile și a obținut simpatia publicului care a transformat-o în câștigătoare. Mihaela Pripici a fost la un pas de a renunța atunci când i s-a făcut rău pe scena iUmor, chiar în timpul momentului, însă a reușit să depășească momentul. Glumele au curs apoi în rafală, iar la finalul numărului Cătălin Bodrea chiar a mers lângă ea să o felicite.

Ulterior, câștigătoarea sezonul 14 iUmor a revenit cu un mesaj senibil în mediul online.

Citește și: Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Trupa Pe Cap s-a jucat cu nume mari. Soția lui Andrei, Omul cu Tourette, show alături de ei!

Ce mesaj a transmis Mihaela Pripici după ce a câștigat finala sezonul 14 iUmor

Vă mulțumesc din toată inima pentru fiecare vot, fiecare share, fiecare mesaj și fiecare gând bun!
Mulțumesc celor mai buni părinți din lume care m-au susținut până în pânzele albe! Tot ce sunt azi vi se datorează vouă, @mihailpripici10.25 & @florinaionelapripici”, și-a început ea mesajul.

„Mulțumesc @aluziva și @adicampurean că m-ați împins de la spate să fac poate cel mai important pas din viața mea, primul pas pe scena stand up-ului. Vă mulțumesc că ați fost și sunteți alături de mine necondiționat!”, a mai adăugat Mihaela Pripici.

„Mulțumesc tuturor oamenilor minunați care au fost alături de mine pe drumul ăsta și nu numai!
Să nu vă fie niciodată frică să visați! Țineți minte de la mine vorba asta: “EU DACĂ VREAU SĂ FIU PREȘEDINTE, POT!”, a ținut să le transmită tuturor celor care au votat în finala iUmor sezonul 14.

Și tatăl ei a răspuns la postarea de pe rețelele sociale, felicitându-și fiica și spunându-i că i-a făcut mândri cu realizările sale: „Așa cum spun de fiecare dată, ne-ai făcut fericiti și mândrii de tine de câte ori ai avut ocazia!!!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihaela Pripici a avut o serie de mulțumiri și pentru influencerția Aluziva de care o leagă mai mult decât o relație de colaborare. Concurenta iUmor sezonul 14 chiar a avut și câteva referințe despre aceasta în momemtul ei din finală, referindu-se la ea ca „șefa”.

Cele două, însă, au o adevărată relație de prietenie, iar fosta jurnalistă chiar i-a pregătit o surpriză de zile mari. În seara finalei, Aluziva, alături de soțul ei au mers acasă la Mihaela Pripici, în Curtea de Argeș” pentru a urmări finala împreună. Aceasta a și filmat reacția de milioane a concurentei când a aflat că ea este câștigătoarea.

Citește și: Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Mihaela Pripici a făcut din emoție principala ei armă! Ce i-a șoptit Bordea când a mers pe scenă

Mihaela Pripici a câștigat finala sezonului 14 iUmor

Mihaela Pripici a urcat ultima pe scena iUmor în cadrul importantei gale, iar emoțiile au fost atât de puternice, încât a cerut să coboare pentru câteva clipe ca să îi treacă starea de rău. Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo au fost luați prin surprindere de glumele excelente pe care le avea și acuratețea cu care le-a livrat, având în vedere că a pornit stângaci. „A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“, a zis Cortea, în timp ce Bordea a declarat: „Mie mi-a venit să plâng, jur! A fost prima oară în emisiunea asta când mi-a venit să plâng. Mi s-a rupt sufletul. Este imaginea vulnerabilității la fetița asta și este atât de bună!“. Pripi s-a calificat și ea în ultima etapă a competiției, iar Dan Țuțu i-a amuzat pe toți în timpul votării celor șapte finaliști iUmor.

Telespectatorii au votat-o într-un număr extrem de mare pe Mihaela Pripici, astfel că a fost desemnată câștigătoarea sezonului 14 iUmor. Alina Greavu, aka Aluziva, i-a fost alături finalistei și a filmat clipele în care Șerban Copoț și Dan Badea au făcut marele anunț și, ulterior, imaginile emoționante le-a postat pe Instagram. „A fost o seară extraordinară! Putea fi un show internațional, am mai zis“, a punctat Delia în cadrul testimonialelor despre iUmor, iar Cheloo a spus: „A fost o finală de nota 10“.

Câștigătoarea iUmor 2023 a mărturisit cum a primit vestea și ce planuri are cu banii: „Sunt încă în stare de șoc, nu realizez că e real ce s-a întâmplat. A fost un moment epic în care au fost alături de mine cei mai importanți oameni din viața mea: părinții mei, sora mea, Alina și Adi – a doua mea famile – și câțiva prieteni pe videocall. O parte din bani o voi dona, iar pe restul, cel mai probabil, o să-i pun deoparte ca să îmi iau un apartament departe de Chiajna 😊“.

Mihaela Pripici a câștigat finala sezonului 14 iUmor. Ce va face cu premiul de 20.000 de Euro... Dana Budeanu și Gheorghe Hagi, discursuri savuroase în ediția specială iUmor. Și-au aruncat replici „înțepătoare“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x