Antena Căutare

Mihai Bendeac a dat cărțile pe față și a recunoscut ce se întâmplă! Fanii au reacționat imediat! „Nu m-am simțit niciodată așa și am un mesaj...”

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de socializare un mesaj la care nimeni nu se aștepta! Fanii au reacționat imediat!

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de socializare un mesaj la care nimeni nu se aștepta! Fanii au reacționat imediat!

Pe 29 noiembrie, când Antena 1 a împlinit 23 de ani de la lansare, vedeta a pus următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

„În ultimii 7 ani, postul Antena 1 a fost platforma unde au fost difuzate peste 80 de sketch-show-uri pe care le-am realizat, 2 talent-show-uri unde am fost jurat ("România Dansează" și "iUmor") dar și două produse de nișă în care nu ar fi investit nimeni (specialele "Romanii au artiști" și "Teatru TV").

Nu m-am simțit niciodată "vedetă Antena 1" și nici nu vreau să fiu vedetă de orice fel în lumea vedetelor din România. Dar urez platformei Antena 1 să mai investească în produse de nișă, în artiști atipici gen Cheloo și să facă pasul spre Late Night profesionist înaintea altora.

La mai mare!”

Doamne, ce seamănă! Fanilor nu le-a venit să creadă! Mihai Bendeac, apariție de senzație alături de fratele său mai mic!... Duminică, Antena 1 difuzează o ediție specială a emisunii „iUmor”. Cine îl va lăsa pe Cheloo cu gura căscată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x