Antena Căutare

Câțiva centimetri și îi strivea capul! Bendeac a trăit spaima vieții sale, la iUmor! Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste jurat! „Nu se poate așa ceva”

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al optulea sezon, dar înainte de bătălia finală, concurenții trebuie să îndure și emoțiile semifinalei iUmor!

În semifinalã vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului.

Orban-Barra Gabor, spectacol în semifinala iUmor

Unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost Orban-Barra Gabor, tânărul care a impresionat-o pe Delia cu schemele sale făcute cu bicicleta!

citește și: Show extrem la iUmor. Orban Barra-Gabor, demonstrație de sărituri cu bicicleta. Viața lui Mihai Bendeac, pusă în pericol: M-au luat durerile de burtă, am senzația că nasc!

Fără emoții și pus pe fapte mari, concurentul a pășit din nou pe scena emisiunii iUmor și a dat palpitații juraților, atunci când roata de la bicicletă a fost înlăturată și au urmat scheme amețitoare!

Câțiva centimetri și îi strivea capul! Bendeac a trăit spaima vieții sale, la iUmor! Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste jurat! „Nu se poate așa ceva”

Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste Mihai Bendeac

Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste Mihai Bendeac

„Eu nu pot să merg cu aia nici pe burtă”, a dezvăluit Mihai Bendeac, văzând show-ul.

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Nu a mai durat mult și Mihai Bendeac a fost chemat pe scenă, să ajute la realizarea unei scheme amețitoare: Orban-Barra Gabor a sărit de la o înălțime amețitoare cu bicicleta, având drept țintă un balon aflat la câțiva centimetri de capul lui Mihai Bendeac, culcat la podea!

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala emisiunii iUmor ca să vezi spectacolul pentru care concurentul a primit două voturi!

Se apropie marea finală iUmor! Juraţii aleg ultimul finalist al show-ului!... „La divorț i-am zis să-și cheme toate prietenele”. Dănuț Petre, stand up cu glume delicioase și...periculoase! „Am făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x