Antena Căutare

Mihai Bendeac, adevărul, pe bune! A vorbit liber despre lucrurile pe care nu le-a spus niciodată: "Sunt foarte multe lucruri pe care lumea nu le știe despre mine .."

Mihai Bendeac a vorbit despre cea mai importantă perioadă din viaţa lui. Vezi ce dificultăţi a întâmpinat, dar şi ce ar fi vrut să devină dacă nu ar fi fost actor.

Prima întrebare pe care i-a adresat-o reporterul lui Mihai l-a pus în dificultate pe acesta: Ce nu știe lumea despre tine?

"Sunt foarte multe lucruri pe care lumea nu le știe despre mine și îmi doresc foarte mult să nu le știe! Nu știu, e o întrebare foarte ciudată.", spune juratul de la iUmor.

PLÂNGE FOARTE UŞOR LA CÂINI

"Clipurile de pe net în care e un cățel, dar și un bebeluș.... Deci, nu! Combinația asta de cățel cu bebeluș ... plâng ca prostul!", adaugă Mihai.

Și dacă tot vorbeam de lucrui pe care nu pre ale știe lumea despre Mihai Bendeac, suntem curioși cum a fost una dintre cele mai importante perioade din viața lui, studenția!

"AM AVUT O FACULTATE FOARTE FRUMOASĂ"

"Nu se compară cu nicio altă facultate din foarte multe puncte de vedere. Nu știu cum e acum, dar la momentul respectiv era armată. Noi am făcut armată!"

"AVEAM UN PROFESOR CARE A FĂCUT ARMATĂ CU NOI"

"Nu era o facultate pe care să zici că o faci și să mai faci și altceva în același timp, gen viață. Nu neapărat că ne punea cineva, dar noi rămâneam de cele mai multe ori după cursuri, abia așteptam să repetăm și să ne punem reflectoarele și să lucrăm în continuare", spune Mihai.

"PLECAM DE ACASĂ LA 9 DIMINEAŢA ŞI NE MAI ÎNTORCEAM LA 4 DIMNEAŢA"

Prima dată Mihai și-a dorit să devină jurnalist sportiv, dar un eveniment ciudat a făcut ca viața lui să ia un alt drum.

"Apoi mi-am dorit să devin avocat pentru că mă dezamăgise o fată, crunt, în amor și mi-am făcut o proiecție a mea într-o mașină decapotabilă, eu fiind avocat și îmbrăcat elegant. Ea în stație așteptând autobuzul și eu coborând din mașină să mă duc la magazin să-mi iau trabucuri", povestește Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a simțit chemarea către actorie încă din copilărie.

"Încă din copilărie aveam foarte multe elemente, dar nu știam să spun asta. Dacă mergeam într-o tabără, sau ceva de genul, eram cel mai bun dacă se jucau scenete.

Uneori mă jucam foarte dubios. Scriam un scenariu foarte complex despre cum urmează să mă joc și după aceea mă jucam conform scenariului. Mergeam foarte mult la teatru. maică-mea mergea extrem de mult și eram singurul copil de trei ani de acolo", povestește Mihai Bendeac.

Pentru a continua interviul urmăriți videoclipul de mai sus

Doina Teodoru o imită pe Dana Budeanu pe scena iUmor: „Incredibil cât de bine seamănă!”... „Luați loc și țineți-vă respirația, băi, fătălăilor!”. Doina Teodoru, sosia Danei Budeanu, cel mai tare moment la „iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x