Antena Căutare

Mihai Bendeac, poza cu una din cele mai importante femei din viata lui. Reactia fanilor: "Sunteti frumosi amandoi"

Mihai Bendeac și-a surpirns din nou fanii! Juratul iUmor a postat o fotografie cu una dintre cele mai importante femei din viata lui: Ilona Brezoianu. Artisul a colaborat de nenumărate ori cu actrița pentru proiecte personale.

Mihai Bendeac, poza cu una din cele mai importante femei din viata lui. Reactia fanilor: "Sunteti frumosi amandoi"
Mihai Bendeac, poza cu una din cele mai importante femei din viata lui. Reactia fanilor: "Sunteti frumosi amandoi"

"Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd", a declarat Mihai Bendeac atunci când Ilona Brezoianu s-a afișat la iUmor cu un moment de roast în sezonul 8.

De asemenea Delia a fost încântată de apariția actriței pe scena de la iUmor: "Deci eu pe Ilona o îndrăgesc enorm. O urmăresc pe Instagram. Am descoperit-o în story-urile lui Bendeac, acum ceva timp, când mergea la repetiții.. I-am dat follow. Îmi palce enorm, e genul de fată care îmi dă senzația că am putea fi cele mai bune prietene și că am face cele mai nebune chestii", a spus Delia încântată de Ilona Brezoianu, actrița care a jucat în Mangalița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce relație are Roxana Vancea cu băiețelul soțului ei? Priviți cum arată acum fosta iubită a lui Mihai Bendeac! | Foto

Mihai a botezat băiețelul unui concurent de la iUmor

Impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, Mihai Bendeac i-a botezat băiețelul.

Gabriel Chioseaua, pe numele său de scenă Romanticul X, este concurentul care și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena iUmor. Bărbatul, care lucrează în construcții cu ziua, nu are o situație financiară strălucită, dar a primit cadou o vacanță la munte de la Mihai Bendeac.

”A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță", a spus atunci juratul.

Delia l-a făcut „KO” pe Mihai Bendeac, în culisele noului sezon „iUmor”, după ce au dansat împreună pe melodia „Jerusalema” VIDEO

Și cum, între timp, Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel, iar nașa a fost chiar mama juratului.

”Este un mix de sentimente pe care îl am în acest moment. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu, nici nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată. Dar sunt foarte bucuros și îi sunt recunoscător lui, pentru că altminteri nu simțeam această bucurie!”, a spus Mihai Bendeac.

Vezi imaginile de la botez -----> AICI

Începând din această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric!

Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Jurații „iUmor” au de trecut probe fizice de rezistență, în noul sezon! Ne vedem duminică, de la ora 20:00, la Antena 1

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Delia, mesaj critic ce i-a revoltat pe fani! Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am cuvinte”... Șerban Copoț și Dan Badea încălzesc concurenții la ”I (mai mult) Umor”. Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x