Antena Căutare

Mihai Caragea l-a făcut pe Bendeac să exclame: "Ești senzațional! În stand-up-ul românesc nu există așa ceva la ora asta!"

Mihai are 20 de ani și nu câștigă bani momentan, dar este foarte simpatic. El consideră că "munca este pentru utilaje".

Din seria "dacă se taie internetul, e jale mare la Teleorman", Mihai a început în forță: "Vor să ne bage aștia la județ cu handicap. Știți, noi votăm de 30 de ani cu PSD-ul."

Mihai este un timp foarte ambițios și a încercat să organizez spectacole și evenimente "tot în Teleorman, tot acolo unde își rupsese foamea gâtul": "Nu a venit nimeni că au crezut că fac reclamă la necaz. Dar, fiind un tip inteligent, am găsit rapid soluția: am dat câte o țuică la intrare și nu mai făceam față. Aveam câte 2 sau 3 spectacole pe zi."

Simpaticul băiat din Teleorman ne-a povestit cum s-a simțit pandemia la el. Nu a fost chiar așa rău, dacă-l credem pe el.


"Pe noi pandemia nu ne-a afectat foarte mult. Ce nu știi, nu-ți face rău. Noi mai avem puțin și vânăm șobolani cu arcul și tu-mi spui mie de coronavirus? Până acum două săptămâni am crezut că sunt două chestii diferite coronavirus și COVID-19. Până acum o lună am crezut că sunt două echipe de fotbal. Să fim serioși!"

Reacția lui Bendeac a fost savuroasă: "Ești genuin! Mie mi se pare că dacă cineva te-ar luat puțin sub aripa lui protectoare și te-ar învăța niște lucruri... ești într-un fel extrem de special. Ești foarte credibil. Îți joacă ochii în cap. În 6 luni de zile ajungi în top."

I-au adus zâmbetul pe buze lui Bendeac la începutul numărului. Ce s-a întâmplat la final... Momentul la care Cheloo nu s-a putut abține: "Hai, măcar un pipi, ceva. Hai, Bobiță!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x