Antena Căutare

Mihai, îmblânzitorul de instrumente muzicale! A tot cântat până a rămas gol pușcă pe scenă. Doar ukulele i-au mai ascuns „bărbăția!”

 „Mă numesc Mihai şi mă ocup cu instrumente. Sunt muzician autodidact şi mi-am făcut şcoală pe YouTube”, a spus actorul Munteniţă supranumindu-se „îmblânzitor de intrumente” aka Expertul.

Ultimul moment de la „iUmor” s-a lăsat cu haine aruncate, acorduri falsate și, atenție, domnișoarelor și doamnelor, un concurent rămas în costumul lui Adam pe scenă!

„Mă numesc Mihai şi mă ocup cu instrumente. Sunt muzician autodidact şi mi-am făcut şcoală pe YouTube”, a spus actorul Munteniţă supranumindu-se „îmblânzitor de intrumente” aka Expertul.

Dornic de provocări și lipsit de inhibiții, dar nu și de „iUmor”, concurentul a demonstrat, în schimbul hainelor de pe el, cât de bine poate cânta la diverse intrumente. Întâi, taragotul i-a dat bătăi de cap, apoi „flautul fermecat” și nu numai. Va cânta atât de bine încât practic va ajunge... gol puşcă, cu pantalonii în vine şi acoperit cu o chitară ukulele. Singura care i-a mai ascuns „bărbăția”!

Ce avem noi aici – un pinguin cu chitară!”, a spus Cheloo. Bendeac a declarat că Munteniţă, colegul sau, l-a făcut să îşi vadă crezul împlinit.

„Întotdeauna am susţinut că dacă faci un lucru, fă-l până la capăt. Dar nu am crezut că cei cu care lucrez or să o ia atât de în serios!”, a punctat Bendeac, uimit de îndrăzneala lui Mihai. „Ești cel mai curajos concurent de la iUmor”!, l-a lăudat și Delia.

Un număr savuros, plin de umor și goliciune trupească și talent cât încape. E drept, că nu muzical neaparat. A convins juriul și a cucerit telespectatorii nu cu muzica, ci cu talentul și formele sale! Da, el este Mihai Munteniță!

Elvis de Colentina i-a adus pe jurați pe culmile disperării și ale exasperării! Bendeac: "Încă doi d-ăştia şi ajun... Peste două milioane de telespectatori ne-au fost alături! iUmor, lider de audiență pe toate targeturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x