Antena Căutare

Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu glumele sale! Reacția de milioane a lui Cheloo: „Mestre, tu ești?!”

Mihai Tasici a venit în sezonul 9 al emisiunii „iUmor” pentru a demonstra tuturor că se pricepe de minune la glume și la stand up comedy!

Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu glumele sale! Reacția de milioane a lui Cheloo: „Mestre, tu ești?!” Galerie
Mihai Tasici, concurent la emisiunea „iUmor”

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

În culisele show-ului „iUmor” de la Antena 1, Mihai Tasici a dezvăluit mai multe despre el. Am aflat astfel că a fost când slab, când gras și că mereu rudele îi spuneau să renunțe la a mai spune glume, fiindcă nu este amuzant.

Ambițios din fire, acesta a decis să își ia inima în dinți și să vină la emisiune pentru a demonstra tuturor că s-au înșelat și că el are umor din plin!

Mihai Tasici a impresionat juriul iUmor cu numărul său de stand up comedy

Încrezător în forțele sale, concurentul a mărturisit faptul că acum el este cel care face cele mai bune glume din familie, mai ales după ce a învățat să nu mai ia personal criticile celor din jur.

Odată ajuns pe scenă, Mihai Tasici și-a început numărul de stand up comedy, inspirat chiar din experiențele sale de viață, ca persoană supraponderală!

Surprinzător este faptul că, inițial, nimeni nu i-a dat vreo șansă de success, nici măcar Delia. Totuși, glumă după glumă, concurentul de la „iUmor” a demonstrat contrariul și a făcut spectacol de zile mari!

„Din punctul meu de vedere acest băiat a avut cel mai bun stand up comedy din toată ziua”, a recunoscut Cheloo.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Remus Boroiu a făcut stand up comedy de senzație la „iUmor”! „Să-l ascult pe preot cum cântă hituri din alea grecești”... Nicolae Foca a stat în carantină pentru a veni pe scena „iUmor”, cu un număr de stand up comedy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x