Antena Căutare

Moș Crăciun, invitat special în juriul iUmor. Cadourile aduse pentru Delia, Costel și Cheloo i-au surprins pe toți

În seara de Crăciun, iUmor va aduce telespectatorilor o gală cu totul și cu totul specială! Delia, Costel și Cheloo îl vor avea la masa juriului chiar pe Moș Crăciun, care îi va emoționa cu „propriile scrisori“ pe care le-au trimis, însă, și cu darurile pe care le-a adus pentru ei.

Moș Crăciun a acceptat cu mult entuziasm să facă parte din juriul show-ului de umor, alături de Delia, Costel și Cheloo.

Antena 1

Cine sunt invitații care îi vor face să râdă pe jurați și pe Moș Crăciun, dar și cum îl va sensibiliza Dan Badea pe Grinch, telespectatorii pot afla urmărind duminică, 25 decembrie, de la 22:00, Gala de Crăciun iUmor, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Moș Crăciun a acceptat cu mult entuziasm să facă parte din juriul show-ului de umor, alături de Delia, Costel și Cheloo. Totodată, el și-a încărcat bateriile cu veselia care a fost în platoul de filmare și, la final, și-a continuat călătoria în jurul Pământului pentru ca fiecare copil să își primească darurile la timp. Cu daruri au fost surprinși și cei trei jurați permanenți ai emisiunii. „Am venit să le aduc cadouri copiilor (n.r.: juraților iUmor). Lui Cheloo în mod special. (...). Normal că știu despre această emisiune de umor, toată lumea știe! Evident că mă uit la iUmor!“, a mărturisit Moș Crăciun.

Citește și: iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Magdalena Chihaia, umor negru cât cuprinde. Cât de „macabră” este povestea „Capra cu trei iezi”

Duminică seara, de la 22:00, la Antena 1, Moș Crăciun, invitat special în juriul iUmor

Grinch și-a exprimat și el părerea despre vizita celebrului moș: „În mod evident, nu-mi place Moș Crăciun! Nu știu de ce l-ați invitat pe bătrânelul ăsta... Nu mai e nici la modă, n-are cont de TikTok, de Instagram... nu înțeleg!“, a declarat Grinch, care s-a ținut de multe șotii în timpul filmărilor emisiunii și chiar i-a atacat cu globuri roșii pe Moș Crăciun și pe Costel.

Mai mult decât atât, Grinch a urcat pe scena iUmor și a făcut un roast savuros la adresa lui Moș Crăciun, a lui Dan Badea, însă, și pentru jurații iUmor și alte persoane din showbiz a avut glume acide. „Eu, când mi-l imaginez pe Moș Crăciun – copil, îmi apare în minte fața lui Costel. (...). Costel nu aduce cadouri. A ajuns acasă dintr-un turneu mai lung și nevasta lui deja născuse. A văzut câți pantofiori erau în casă și a zis: «Ce avem dragă, un miriapod?»“, a zis nemulțumitul personaj care a fost jucat de Șerban Copoț.

Citește și: iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlătescu

Grinch le-a transmis telespectatorilor iUmor un mesaj interesant cu ocazia Crăciunului, iar jurații emisiunii au fost provocați să spună cum se vor pregăti pentru această zi importantă. „Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor“, a dezvăluit Delia în cadrul testimonialului.

Delia, Costel și Cheloo s-au bucurat de cadourile primite de la Moș Crăciun... E drept, fiecare în stilul lui. Cum au fost surprinși jurații iUmor, ce surprize li s-au mai pregătit și cine îi va vizita, telespectatorii pot descoperi în cadrul Galei de Crăciun, difuzată duminică, începând cu ora 22:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Magdalena Chihaia, umor negru cât cuprinde. Cât de „macabră” este povestea „Capra cu ... Anca Serea, Ștefana Badiu, Nicolai Tand, Radu Pietreanu și Andrei Garici, momente de roast speciale la Gala de Crăciun i...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x