Antena Căutare

Motivul pentru care Bendeac și-a sunat mama din culise, alături de Delia. Reacția acestuia este fabuloasă

Înainte de momentul lui Mihai Eminescu, trei frumoase domnișoare au adus juraților iUmor platouri cu mâncare tradițională, printre care și o gogoașă diferită, după cum a sesizat Delia.

Galerie
Motivul pentru care Bendeac și-a sunat mama din culise

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Personaje istorice precum Traian și Decebal, Ecaterina Teodoroiu, Elena Ceaușescu, Vlad Țepeș, Mihai Eminescu și I.L. Caragiale au urcat pe scena iUmor pentru roast-uri așa cum nu s-au mai văzut.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena

Pe platourile primite, jurații iUmor aveau tochitură cu mămăliguță, dar și o scoveargă sau gogoașă, pe care Delia a numit-o dodoașcă. Mihai Bendeac a pufnit în râs pentru că nu mai auzise cuvântul.

"Asta nu știu ce este", zice Mihai Bendeac, încercând să recunoască tot ce are în farfurie.

"Dodoașcă", spune Delia.

"Înseamnă că dacă dau la o parte coaja mă găsesc pe mine?", completează Mihai, gândindu-se la celebra glumă cu miezul.

Delia a mărturisit mai apoi că nu îi e foarte clar dacă dodoașca are legătură cu gogoașa, dar e crede că e același lucru.

"De ce spui miezul din dodoașcă?", spune Delia mirată.

Pentru a se lămuri, Mihai a sunat-o pe lui care a deținut în trecut o patiserie și care sigur știe de la ce vine cuvântul dodoașcă. Mama lui Mihai a început să râdă și nu l-a lămurit nici ea. Atunci Delia a sunat-o pe mama ei.

"Mama, ce este dodoașca? Este derivată din dodoașcă?", a întrebat-o Delia pe mama ei. Întrebarea a stârnit hohote de râs pentru mama artistei și Delia a rămas fără răspuns.

Personalități legendare vin la iUmor pentru un roast istoric, astăzi, la Antena 1... iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Mihai Eminescu urcă pe scena iUmor și aruncă cu versuri usturătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x