Antena Căutare

O concurentă din Cartea Recordurilor îi va provoca pe juraţii iUmor, în această seară, de la 20:00, la Antena 1

Samantha Ramsdell, concurenta care a fost declarată femeia cu cea mai mare gură din lume, va face spectacol total pe scena iUmor.

Samantha Ramsdell la iumor Galerie
Samantha Ramsdell, concurenta care a fost declarată femeia cu cea mai mare gură din lume, va face spectacol total pe scena iUmor. | Antena 1

Momente incendiare în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată în această seară, de la 20:00, la Antena 1. Samantha Ramsdell, concurenta care a fost declarată femeia cu cea mai mare gură din lume, va face spectacol total pe scena iUmor. Ce provocări au primit Delia, Costel, Cheloo și Maia Morgenstern din partea ei, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea în această seară, la Antena 1.

Samantha Ramsdell, femeia cu cea mai mare gură din lume vine la iUmor, în această seară, de la 20:00, la Antena 1

În vârstă de 32 de ani, Samantha Ramsdell deține un record internațional: numele ei apare în Cartea Recordurilor, fiind femeia cea mai mare gură din lume. „Are 14,5 centimetri în lățime… Da, întotdeauna, am avut o gură mare, iar copiii râdeau de mine. Dar acum, asta este super puterea mea. Activez mult în social-media… Am și spectacole de comedie, și show-uri de stand-up, am reprezentații live în orașul New York, a povestit tânăra înainte să urce pe scena iUmor.

Șerban Copoț a recunoscut-o imediat pe Samantha Ramsdell, pentru că aflase despre titlul primit de aceasta în Guinness World Records, iar Dan Badea a fost impresionat de povestea ei. „Pentru mine, a primi recunoașterea din partea Cărții Recordurilor este modul în care pot să le arăt celor care râdeau de mine că, într-adevăr, am o gură mare, însă, măcar este cea mai mare din lume, a mai mărturisit concurenta, care a ținut să precizeze că a urmărit pe YouTube câțiva dintre foștii concurenți iUmor.

Imediat după ce a început să performeze pe scena emisiunii de umor, toți cei din platou au fost absorbiți de energia ei. În plus, a înregistrat și o premieră în fața juraților și a celor aflați în public. Maia Morgenstern i-a spus: „Cred că ești foarte frumoasă, ai mult curaj, umor și iei viața ta, toate lucrurile care se întâmplă în viața ta cu voioșie și fericire. (…). Felicitări pentru curajul tău și bucuria vieții pe care o exprimi! Tu te bucuri de viata ta, iar asta este încurajator! Îți mulțumesc foarte mult. Iubesc zâmbetul tău!.

La un moment dat, Samantha Ramsdell le-a oferit juraților câte un cheeseburger, însă, doar Delia și Costel au intrat în jocul ei. Cum a evoluat momentul vedetei de peste hotare pe scena de la iUmor, câte like-uri au primit și care au fost momentele pregătite de ceilalți concurenți, telespectatorii pot descoperi diseară, de la 20:00, doar pe Antena 1.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată ediția iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila – personaj devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Maia Morgenstern, luată la roast de Emilia Popescu şi Marius Bodochi, duminică, de la 20:00, la iUmor... iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Andrei Garici a adus energia în platou. Glume despre Michael Jackson și educație sexuală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x