Antena Căutare

O ediție „iUMOR” cu umor cât cuprinde și concurenți atipici! De la povești de dragoste siropoase, la jonglerii cu mere, cântat la lumânări aprinse și rapp ca la 18 ani!

Duminică seara, ediția a treia al celui de-al cincilea sezon al celei  mai îndrăgite emisiuni de umor din România a continuat în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția a fost una memorabilă și diferită! De ce? Cei trei jurați au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți atipici.

Duminică seara, ediția a treia al celui de-al cincilea sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România a continuat în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția a fost una memorabilă și diferită! De ce? Cei trei jurați au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți atipici.

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, povești de dragoste siropoase, jonglerii cu mere, cântece la lumânări aprinse și rapp ca la 18 ani, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatori.

Bordea a revenit pe scena de la „iUmor” cu un număr senzațional de stand up comedy. Primul concurent, Ciprian Voiculescu, a venit cu „amintiri din copilărie” și a folosit ca „recuzită umoristică” ciorapi „Adesgo”, spirt medicinal „Mona”, hăinuțe și revistă „Playboy” transmise din frate-n frate!

O altă concurentă, Gabriela Garlonta, a fost o aparițe cum alta nu-i! Cu șal roșu de pene, concurenta a venit cu cea mai savuroasă poveste de dragoste: „După ce am făcut certificatul de capacitate matrimonială...” Una macabră! Venit tocmai din Statele Unite ale Americii, Michael Goudeau, un artist certificat în Cartea Recordurilor, a reușit un număr extraordinar! Cheloo l-a invitat să apară în următorul lui videoclip, Delia l-a „mirosit” din prima că e bun! A cântat la lumânări, a jonglat cu mere pe care le-a și mâncat, într-un ritm superrapid! Ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp și nu oricum! Ci cu o viteză extraordinară, abilitate datorită căreia a ajuns în Cartea Recordurilor! E greu de explicat și de descris un asemenea număr, un adevărat show, care i-a impresionat pe jurați.

Și în cele din urmă, un tânăr de 18 ani, Andrei Cojocaru, a venit cu un roast/ număr de rapp ironic pe scena iUmor! „De voi trei, nu mai zic nimic! Mai dă-vă-n toată stima mea!”, a încheiat și a obținut trei de „Da”!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul terminându-seluni la ora 16:00.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Venit tocmai din SUA, Michael Goudeau ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp! Și o face... El este MARELE CÂȘTIGĂTOR al celei de-a treia ediții de iUmor. Momentul lui Andrei Cojocaru i-a convins pe telespectator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x