Antena Căutare

„Pâine, circ și dansuri din buric pe repeat”, la iUmor. Mr. Kills l-a terminat psihic pe Bendeac! Cheloo: „L-am sabotat”

Surpriză uriașă în semifinala sezonului 8 al emisiunii iUmor, atunci când pe scenă și-a făcut apariția Mr. Kills!

Concurentul, cunoscut și drept Cocoon Kills, a făcut senzația și de data aceasta cu o piesă compusă chiar de el.

MR. KILLS, SHOW DE SENZAȚIE ÎN SEMIFINALA IUMOR

Versurile reprezintă o critică dură la adresa oamenilor care trăiesc tot mai mult pentru faima de pe internet, pentru selfie-uri sau like-uri și pentru a se lăuda în lumea vrituală.

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Mr. Kills a cântat despre „pâine, circ și dansuri din buric”, realizând astfel o superbă satiră la adresa societății actuale, ce a uitat parcă de valorile cu adevărat importante.

„Pâine, circ și dansuri din buric pe repeat”, la iUmor. Mr. Kills l-a terminat psihic pe Bendeac! Cheloo: „L-am sabotat”

Mr. Kills, show de zile mari la iUmor

Mr. Kills, show de zile mari la iUmor

Cel mai impresionat de prestația acestuia a fost (din nou) Cheloo, care a părut încântat de evoluția tânărului, despre care a spus că a evoluat din punct de vedere artistic, comparativ cu ultimele apariții de la X Factor și iUmor!

Juratul a decis să-l saboteze pe concurent, ca să-i arate că are toate șansele să ajungă un aartist celebru!

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala emisiunii iUmor ca să savurezi piesa lui Mr. Kills.

Ce pățește un șeic care își plimbă cămila pe străzile din România? „Știrile care nu contează”, comedie curată la iUmor... Nury Guney, cel mai simpatic turc, s-a întors la iUmor cu daruri indecente și povești...pe o română greu de deslușit! „E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x