Antena Căutare

Paul Diaconescu, neterminatorul de glume, i-a lăsat mască pe toți, la „iUmor”! Brâncoveanu e de lăudat? Ce se întâmplă după moarte? Mihai Bendeac: „Extraordinar!”

Paul Diaconescu, „neterminatorul de glume”, după cum l-a numit Dan Badea, i-a lăsat mască pe toți, la „iUmor”, cu un moment inedit.

„Ce este roșu și miroase precum vopseaua verde?”, „Și chiar mă întrebam de ce mingea părea tot mai mare, până când m-a lovit!” și „Cum poți să faci apă sfințită? Păi… O fierbi până sar dracii din ea!”, au fost câteva dintre glumele pe care le-a spus, una după alta, Paul Diaconescu.

Înainte de a trece la glume, concurentul a părut că n-a nimerit emisiunea, crezându-se la „X Factor”.

Un „samurai” s-a dezbrăcat, pe scena „iUmor”! Dans din posterior! Mihai Bendeac, cât pe ce să se sufoce de râs! „Am zis că mor” – VIDEO

Apoi, Paul Diaconescu a trecut la teme mai serioase. Nu l-a lăsat în pace nici pe Constantin Brâncoveanu. „Vouă vi se pare de laudă că nu a renunțat la credința creștină, nici când cei patru băieții lui au fost executați pe rând?”, a întrebat el, adăugând detalii istorice înainte de a trece la un cu totul alt subiect.

Citiți întreaga poveste interesantă despre Constantin Brâncoveanu, la care s-a referit concurentul „iUmor”, în articolul: Cum li s-au tăiat capetele Brâncovenilor, chiar de Sfânta Marie Mare. Mateiaș, 12 ani. ”Rog pe Sultan să mă ierte!””Mai bine mori în lege creștinească. Lovește!” Și capul căzu...

Paul Diaconescu a „propovăduit gândirea critică”, la „iUmor”

Paul Diaconescu și0a folosit momentul de stand-up comedy cu glume neterminate și ca să „propovăduiască gândirea critică. L-a făcut pe Mihai Bendeac să reacționeze cu un: „Extraordinar”.

Mukinka, câștigătorul sezonului șapte „iUmor”, a revenit în fața juraților, cu glume noi! „Africanii bat românii la înjurături!” – VIDEO

„Dați-mi și mie exemplu de o faptă bună pe care, teoretic, doar un creștin poate să o facă. Sau un credincios. Și un ateu, nu. Gândiți-vă la o faptă rea pe care, teoretic, doar un credincios poate să o facă și un ateu nu. Propovăduiesc gândirea critică!

Cum adică? Dacă luăm un ac și îl băgăm în că și alterăm 1% din creier, persoana în cauză încetează să mai recunoască obiecte, culori, ustensile. Iei un ac, îi alterezi 20% din creier, și rămâne paralizat. Și totuși, unii cred că distrugând întreg creierul prin moarte, mergem într-un loc frumos, unde vorbim româna, ne recunoaștem și bunica…

Înțeleg de ce sunteți liniștiți, că nu putem să știm ce e după moarte. Sunt de acord. Dar e corect să ne imaginăm orice? Matei? Matei! După moarte, va fi, cel mai probabil, ca înainte să ne naștem. Un timp fără frică, fără nevoi, fără regrete, fără orice fel de trăiri. Vom fi materie inconștientă, fără scop. Important e ca acum, cât trăim, să ne manifestăm dragostea, umorul…”, a mai spus Paul Diaconescu.

Votează-ți favoritul în aplicația „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Mukinka, câștigătorul sezonului șapte „iUmor”, a revenit în fața juraților, cu glume noi! „Africanii bat românii la înju... Striptease pentru Delia, de ziua ei de naștere, pe scena „iUmor”! Brandon Coprich s-a uns cu ulei, pentru ea! „M-am simț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x