Antena Căutare

Personalități legendare vin la iUmor pentru un roast istoric, astăzi, la Antena 1

Edițiile speciale de sărbătoare continuă astăzi, de Ziua Națională a României, de la ora 17.00, la Antena 1 într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

roast Galerie
Personalități legendare vin la iUmor pentru un roast istoric, astăzi, la Antena 1 | antena 1

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării. Doina Teodoru o va personifica pe Ecaterina Teodoroiu, în timp ce scriitorii Ioan Luca Caragiale și Mihai Eminescu vor fi reprezentați de George Tănase și, respectiv, Andreas Petrescu. În ceea ce privește personalitățile care au avut un rol important in istoria politică a României, Angel Popescu va îmbrăca hainele lui Vlad Țepeș, Cristi Iacob și Johnny Bădeliță îi vor aduce pe scenă pe Decebal și Traian, iar Paula Chirilă va juca rolul Elenei Ceaușescu.

Transformări spectaculoase, dar și meniuri specifice îi vor ajuta pe cei trei jurați iUmor să guste din parfumul fiecarei epoci și să îndure cu mai multă ușurință remarcile invitaților.

iUmor 29 noiembrie 2020. Cristi Iacob, super moment de stand up pe scena iUmor. Ești pregătit să râzi cu lacrimi?... Motivul pentru care Bendeac și-a sunat mama din culise, alături de Delia. Reacția acestuia este fabuloasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x