Antena Căutare

Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT, și asta pentru că a trecut pe verde!”

Marian Godină a venit în această seară pentru a crea un moment unic pe scena de la iUmor! Atenția lui a fost în special axată pe Cheloo, începând chiar cu fraza: „Stai liniștit Cheloo, în această seară nici unul dintre noi nu e în uniforma în care trebuie”.

Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT, și asta pentru că a trecut pe verde!” Galerie
Marian Godină

Acesta a continuat spunându-i lu Cheloo: „nu știu dacă îți mai amintești, dar noi ne-am mai întâlnit. Probabil că nu știai că sunt eu, pentru că atunci eram la muncă și purtam cagulă”. Nimic nu i-a scăpat lui Godină, astfel că s-a luat și de casa de producție a trupei Paraziții: „casa de producție se numește 20CM Records, de ce nu v-ați adunat lungimile mâinilor ca să dea mai mult?”.

Polițistul a deschis subiectul și despre piesa lui Cheloo „Anti miliție”, despre care a spus că nu i s-a părut jignitoare, având în vedere că se referă a miliție, nici un polițist adevărat nu ar trebuie să se simtă lezat. Iar de aici a plecat și prima glumă la adresa lui Bendeac, acesta spunând că „dacă aș scoate eu o melodie „Anti actori”, ar fi aiurea să mă dea în udecată”.

Nici Dan Badea nu a scăpat de glumele lui Godină. Acesta a povestit un moment în care i-a cerut permisiunea să îi facă o poză lui Badea pe care să o posteze pe Facebook pentru a le arăta oamenilor ce pot păți în caz de un accident rutier dacă nu poartă centura.

Momentul lui Godină a fost unul foarte bun, care a stârnit reacții puternice de râs și a adus voia bună pe scena de la iUmor. Deși s-a axat mai mult pe Cheloo, ceilalți nu s-au simțit excluși pentru că s-au bucurat din plin de atmosfera creată de cunoscutul polițist.

Gina Pistol, glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai: „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați”... Alina Eremia le declară război juraților iUmor!: „Delia, dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x