Antena Căutare

Povestea emoționantă a Giorgianei Lupu. Delia, fascinată la "iUmor": "Ești o femeie puternică!"

"Giorgiana m-a fascinat! Am fost fascinat când am văzut că această autoironie este extraordinar de naturală.", a fost reacția lui Mihai Bendeac la "iUmor".

Povestea emoționantă a Giorgianei Lupu. Delia, fascinată la "iUmor": "Ești o femeie puternică!"
Giorgiana Lupu

Giorgiana vine cu o poveste greu de imaginat. A fost abandonată de mama ei încă de când era doar un bebeluș. A ajuns să fie mutată la nu mai puțin de șapte orfelinate.

"Aș putea spune că am aceeași poveste ca a lui 2Pac. Amândoi ne-am născut în pușcărie. Cu toate că nu am avut părinții lngă mine, am încercat să trec de fiecare etapă a vieții mele. Nu-l cunosc pe tata, dar țin la el foarte mult. Mi-am făcut și un tatuaj pentru el."

"Sunt dublă campioană în 2018 la bob"

Deși putea să-și plângă de milă, Giorgiana a făcu sport de performanță și a fost dublă campioană în 2018.

"De la vârsta de 11 ani am făcut sport până la 22 de ani. Am făcut sport de performanță: atletism și bob. Am luat multe premii, am ieșit și dublă campoană pe țară la bob, vicecampioană la atletism. "

"Pe mama am cunoscut-o când aveam 8 ani"

Cu lacrimi în ochi, Giorgiana a povestit că a aflat povestea vieții ei de la o doamna care lucra la orfelinat:

"Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil de la orfelinat are o așa-zisă mamă.

Când am aflat, am avut un sentiment foarte dureros, pentru că m-am gândit că mama a făcut ceva de a ajuns acolo. Nu știam de ce m-a lăsat, nu știam cum de la București am ajuns la Bacău", a spus fata conform Spynews.

Momentul său de la „iUmor” a fost savurat din plin de jurați, semn că Giorgiana Lupu merită din plin o medalie și la capitolul glume!

Campioana națională la bob Georgiana Lupu este câștigătoarea celei de-a doua ediții iUmor... Drama lui Andrei Ungureanu, ”Omul cu Tourette”, de la "iUmor": "Încă sunt mulți care cred că fac intențio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x