Antena Căutare

Povestea Jasminei Negrea. Cine este tânăra pe care Mihai Bendeac a sărutat-o în ediția 11 iUmor

King Jasm este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut de pe TikTok. Jasmina Negrea, căci acesta este numele său real, are 20 de ani, este din Timișoara și a adunat aproape 180 de mii de urmăritori pe rețeaua de socializare.

King Jasm, Jasmina Negrea Drăgan, fotografiata in timpul show-ului iUmor editia 11
King Jasm este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut de pe TikTok

Cel mai vizualizat videoclip postat acolo este cel în care-l aborda pe Nicolae Robu, pe atunci primarul orașului în care locuiește, și-i transmitea să repare străzile.

Însă conținutul ei de pe TikTok este divers și abordează mai multe subiecte interesante. Jasmina vorbește fluent limba engleză, este studentă și lucrează într-un call center.

Ea și Mihai Bendeac au și ceva în comun: accentul britanic, la care ambii apelează adesea.

Printre cei care au remarcat-o pe KingJasm pe TikTok este și Delia, cea care a complimentat-o cu ceva timp înainte ca tânăra să se înscrie la iUmor.

”Mi-a scris săraca Delia, într-o seară, că sunt o simpatică și eu către ea 'Dar tu nu ai concert?'. Oh, femeia ce o fi crezut... I-am trimis video ca să vadă că glumesc, să nu mă ia în serios. Pe bune, îmi era rușine de ea.”, a povestit Jasmina despre prima sa interacțiune cu jurata.

Jasmina Negrea, aka KingJasm, spectacol pe scena iUmor

KingJasm a făcut senzație pe scena iUmor. Materialul său a fost apreciat de către Delia și Mihai Bendeac, care au urmat-o în culise după finalizarea numărului său de stand-up comedy.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Jasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac

„Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul ăsta, tu ai fi”, i-a mărturisit Bendeac, care a și făcut acest gest.

”I-a dat sărutul suprem”, a spus Delia după moment.

Mai multe detalii în materialele video de mai jos:

Jurații iUmor, luați la ”roast” în zi de aniversare! Irina Margareta Nistor: ”E răzbunarea lui Sandokan!”... Cine este Lavinia Dalea, concureta iUmor care i-a surprins pe jurați cu look-ul inocent și glume dure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x