Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cosmin Natanticu, despre „sfatul” primit de la Bordea în tinerețe: „Nu poți să le spui”

În ropote de aplauze, nimeni altul decât Cosmin Natanticu și-a făcut apariția pe scena iUmor, în calitate de invitat special, având, astfel, prilejul de a fi primul care „joacă” acest rol în cadrul noului sezon. După un salut călduros din partea lui Cheloo, actorul și-a făcut numărul.

cosmin natanticu pe scena iumor în calitate de invitat special, poartă un tricou alb, cu o caricatură desenată și o pereche de pantaloni negrii Galerie
Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cosmin Natanticu, despre „sfatul” primit de la Bordea în tinerețe: „Nu poți să le spui” | Antena 1

Cosmin Natanticu este, de fiecare dată, o prezență aparte, iar umorul să nu are cum să treacă neobservat. În aplauzele furtunoase, actorul a pășit pe scenă, iar ceea ce au putut observa telespectatorii, dar, mai ales, Delia a fost faptul că era destul de bronzat:

„Dar ce bronzat ești tu!”, i-a spus Delia./„E de la machiaj. (...) Mi-ați stricat momentul, voiam să încep într-un fel.”.

Cosmin Natanticu a relatat o experiență din adolescență, de pe tărâmul lipsit de orice inhibiții din Vama Veche. Iată cum a sunat o parte din momentul invitatului special în premiera sezonului 14 iUmor.

Cosmin Natanticu, primul invitat special al sezonului 14 iUmor. Cum a sunat numărul care i-a amuzat copios pe jurați: „Îmi pare rău că n-a fost în concurs”

Cosmin Natanticu a „profitat” de prezența lui Cătălin Bordea în calitate de jurat în sezonul 14 iUmor pentru a „trata”, cu amuzament, o amintire din adolescență:

„Am ajuns la Vama Veche, pentru că mi-a zis Bordea că acolo, la Vama Veche, sunt niște doamne, domnișoare, care beau acolo, doamne, shot după shot, cu spirt, bagă și alte lucruri, substanțe ceva și cumva, la ora trei dimineața, toate cad în poziția struț, că e și nisip acolo și cică până la răsărit, nu le mai ridică nici dracu.”

Cosmin Natanticu a trecut la fapte și a povestit cum a decurs „călătoria” în Vama Veche, dar și ce a „pescuit” pe acolo, asta după ce Cătălin Bordea i-ar fi recomandat locația pentru „capturile” de succes:

„Și băut și fumat, doamnelor, vă jur, eram libidinosul perfect! Deci eu, când vedeam câte o fată singură, la bar, că știam că ele de aia sunt acolo, eram ca un câine în călduri.”

„Am rămas singur pe plajă, m-am gândit: <<bă, dacă nici la Vama Veche n-ai prins nimic, faci umbră degeaba pământului! Du-te, îneacă-te!>>”/„Băi și stateam eu pe malul mării și cum stăteam eu supărat nevoie mare, la un moment dat, simt în dreapta mea, așa, o prezență feminină, doar că (...) fata asta cum stătea pe mal, cum să zic mă, practic era mal peste mal, imensă, grasă!”.

Și pentru că nu voia să plece din Vama Veche fără să își îndeplinească „obiectivul” pentru care a venit, s-a îndreptat către cort cu fata „corpolentă”. Ei bine, următoarele replici i-au făcut pe jurați să râdă cu lacrimi: „Ne-am dus la ea, stătea la cort. A intrat ea ... eu nu am mai avut loc. (...) Nu m-am lăsat, am dat două ture în jurul cortului, m-am gândit că o fi vreo intrare pentru oaspeți”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul invitatului special!

Jurizare Cosmin Natanticu, în calitate de invitat special, la iUmor sezonul 14

Noua formulă de jurați s-a arătat, de-a dreptul, cucerită de numărul lui Cosmin Natanticu, iar toți cei prezenți au râs cu lacrimi. Amintirea din adolescență a actorului a reușit să îi „trateze” de orice emoții pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cu atât mai mult cu cât gluma făcea referire la unul dintre ei.

„Natanticu, el mai are niște povești de nu poți să spui. Eu nu i-am recomandat să se ducă în Vama Veche să facă ce a zis el, i-am zis doar să se ducă în Vama Veche, că e fain și i s-ar potrivi.”, a spus, pe de altă parte, Cătălin Bordea.

„Cum să spui că ai făcut sex cu cortul în fața lui Cortea?!”, i-a spus Șerban Copoț în culise.

„Aplauze pentru Natanticu. Deci el s-a ancorat în realitate, s-a ancorat și în nisip, s-a ancorat și în apa de mare și alcool și slavă Domnului, a ieșit un număr de stand-up comedy extraordinar. Îmi pare rău că Natanticu n-a fost în concurs.”, a mărturisit Cheloo la testimoniale.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Titi Bouroș i-a furat „meseria” magicianului Robert Tudor. Cu ce i-a „vrăjit” p... Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Alexandru Duru s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Jurații și-au făcut „poft...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x