Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Mr. Cherry a adus arta japoneză pe scenă. Cum s-a descurcat să spargă nuci cu posteriorul

Mr. Cherry a dus comedia la un alt nivel. Concurentul japonez cu 22 de titluri în Cartea Recordurilor a venit pe scena iUmor și i-a amuzat copios pe jurați: „Japonezii au niște show-uri la televizor în stilul ăsta”. Află dacă a reușit să își bată propriul record la spartul nucilor cu posteriorul.

mr. cherry pe scena iumor sezon 14 Galerie
Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Mr. Cherry a adus arta japoneză pe scenă. Cum s-a descurcat să spargă nuci cu posteriorul | Antena 1

În vârstă de 43 de ani, Mr. Cherry este cunoscut ca având cele mai multe titluri în Guinness World Records în Japonia, depășind chiar și sportivi niponi de renume mondial. Printre cele 22 de recorduri se numără cele mai multe boabe de fasole mâncate cu beţisoare într-un minut, cele mai multe șosete puse pe un picior în 30 de secunde şi multe altele, care mai de care mai haioase.

Mr. Cherry a fost „cireașa de pe tort” în premiera sezonului 14. Nelu Cortea și-a primit „botezul” la iUmor: „Dacă mi-ar fi spus cineva...”

Mr. Cherry a intrat pe scena iUmor și la scurt timp a arătat spre posteriorul său, semn că numărul va include multe momente care au legătură cu această parte a corpului: „Nici dacă ai fi știut japoneză, nu te pregătea nimeni pentru ce avea să facă Mr. Cherry. Nu te așteptai la așa ceva, pur și simplu.“, a spus Cătălin Bordea.

Concurentul și-a dat jos o parte din recuzita textilă și a rămas cu posteriorul descoperit, introducându-și diverse obiecte între „porțile iadului”, precum a descris Cătălin Bordea locul: „Aoleu!”.

Momentul cel mai inedit a fost atunci când concurentul nipon a încercat să deschidă o sticlă de șampanie cu posteriorul. Partea dorsală a lui Mr. Cherry i-a adus succesul și cum să sărbătorească altfel realizarea decât printr-un pahar de șampanie oferit juriului: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, eu nu beau alcool!”, a spus Cheloo, în timp ce concurentul se îndrepta către masa juraților./„Nu, sunt prea multe bule!”, a spus Cătălin Bordea./„Poate se consideră jignire în cultura lor dacă nu bei!”, a spus Delia.

După ce a umflat un balon cu aerul „expirat” prin partea dorsală, Nelu Cortea a avut parte de o experiență „exclusivistă”. Invitat pe scenă, juratul s-a văzut nevoit să arunce cu mai multe discuri în partea dorsală a lui Mr. Cherry: „I-a picat greu azi. I-a picat greu lui Nelu!”, a spus Bordea./„Am nimerit toate CD-urile între porțile lui, doar că el nu le închidea la timp. Eu i-am dat bine, el n-a prins.”, a spus Nelu Cortea.

Mr. Cherry a încercat, apoi, să își doboare propriul record, spărgând nuci cu posteriorul într-un timp mai scurt, potrivit explicației oferite chiar de susținătorul său, Rikito Watanabe.

Numai că întâmplarea făcea că jurații au fost serviți înainte cu un bol plin cu miez de nucă. Ei bine, conexiunea i-a lăsat fără cuvinte pe aceștia: „Sunt nucile pe care le-am mâncat înainte! Nu cred! Uite aici, credeai că primim nuci așa?!”, a spus Delia./„Mulțumim pentru războiul psihologic!”, a spus Cheloo la testimoniale.

„N-am mai văzut așa ceva în viața mea!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Mr. Cherry la iUmor sezonul 14

Jurații au fost complet captivați încă de la apariția sa pe scenă, iar numărul de record mondial nu avea cum să treacă fără să fie apreciat pe măsură:

„Omul e clar un dement de calitate superioară. A venit cu un număr de umor total, împotriva mea, exact ce nu vreau să văd!”, a spus Cheloo la testimoniale./„Aș vrea să-mi dedic acest vot, mi se pare că ai fost forța emisiunii, jur. Respect!”, a jurizat el.

„Mie mi se pare că este un om foarte fericit! Un om care se joacă foarte mult, testează, sparge. Acum, nu știu fundul cât este de fericit!”, a spus Delia.

„Acum, nu știu dacă vrei să faci Revelionul cu el. La 12 noaptea, nu vrei, de față cu părinții tăi, să spargă, cu fundul, sticla de șampanie.”, a spus Cătălin Bordea.

Mr. Cherry a primit toate cele patru like-uri.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Alexandru Duru s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Jurații și-au făcut „poft... The Free Tenors s-au calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia a cântat împreună cu artiștii: „Senzațional! M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x